Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Quickbooks

Het opstellen van jaarrekeningen en rapportages vereenvoudigen? Met de koppeling tussen Quickbooks en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen voorbij. De financiële data die wordt ontwikkeld vanuit Quickbooks is de basis voor de functionaliteiten en dashboards van Speedbooks Online. Hierdoor heeft de software van Quickbooks nog meer waarde voor uw bedrijf!

Quickbooks
De software van Quickbooks helpt u met jouw boekhouding. Daarnaast is de software zo ingericht dat veel handelingen geautomatiseerd zijn. Bovendien is het mogelijk om samen met uw klant in dezelfde boekhouding te werken op hetzelfde moment. Zo kan een accountant tegelijkertijd werken met de administratie van een onderneming en vice versa. 

Rapportagetool voor Quickbooks
De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te zien in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat uw boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van Quickbooks en die van Speedbooks Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in overzichtelijke analyses. Op deze manier blijft er voldoende tijd over om te doen waar je goed in bent: het financiële advies. Hierbij is de rapportagesoftware van Speedbooks Online een hulptool door middel van managementrapportage.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar