Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Minox: Specialist in online boekhouden

Minox maakt boekhoudsoftware waar je blij van wordt. Dat is de missie van Minox – al meer dan 35 jaar. Zij luisteren en gaan de dialoog aan, waardoor ze samen met jou tot de beste oplossing komen.

De Minox software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook direct kunt corrigeren. Online boekhouden zorgt ervoor dat jij ongehinderd kunt doorgroeien met je onderneming of accountantskantoor.

Minox daagt zichzelf continu uit om de software nog makkelijker, beter en efficiënter te maken. Voor zowel de accountant, de boekhouder en de ondernemer. Door innovatiesessies en persoonlijke support zorgen ze ervoor dat de software blijvend aansluit op jouw wensen!

Boekhoudprogramma voor mkb-ondernemers

Boekhouden zonder kennis te hebben van boekhouden. Dat is Minox in één zin. Met onze boekhoudprogramma voor mkb-ondernemers verwerk je eenvoudig bonnen en facturen in je administratie. Uitgaande facturen verstuur je rechtsreeks vanuit je administratie naar de klant, inclusief een directe betaallink.

En dat is nog niet alles. Met onze ondernemerssapp Bizcuit kun je direct vanuit je administratie facturen scannen, verwerken én betalen, zonder tussenkomst van internetbankieren. Zo is je administratie altijd up-to-date.

Elk bedrijf is anders en elke ondernemer heeft zijn eigen voorkeuren. Minox is daarom volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Met de standaard ingebouwde softwarekoppelingen hebben wij voor elk proces de juiste oplossing.

Bekijk hier het webinar van Speedbooks® en Minox

Ervaar zelf waarom de koppeling tussen Speedbooks® en Minox onmisbaar is voor je onderneming. Ervaar het gemak van beide softwarepakketten, waarmee je kostbare tijd overhoudt die je in jouw onderneming of advies aan je klanten kunt steken. 

In dit webinar komt het volgende aan bod:

  • Het gemak van en de functionaliteiten van Minox 
  • De eenvoud van het maken van rapportages met Speedbooks® 
  • De Minox RGS analyzer in combinatie met Speedbooks®
  • De nieuwste Speedbooks® module 'samenstel- en werkprogramma', waarmee je als accountant in een handomdraai de jaarrekening voor je klanten maakt. 

Boekhoudsoftware voor accountants

Accountancy verandert. Het werk van een accountant bestaat niet meer uit simpelweg bonnen invoeren en betalingen boeken: ondernemers willen pro-actief advies over kansen en deze zo goed mogelijk benutten. Aan jou als accountant de taak om samen met je klanten deze verandering vorm te geven.

In deze manier van werken is goede boekhoudsoftware van onschatbare waarde. Een pro-actieve rol kun je alleen aannemen als je realtime inzicht hebt in de boekhouding van een onderneming. En om samen met de ondernemer een beslissing te nemen, heb je informatieve dashboards nodig die je volledig naar wens kunt samenstellen.

Minox biedt het platform waarop je optimaal kunt samenwerken met je klanten. Een platform dat een deel van jouw werkzaamheden automatiseert en daarmee ruimte creëert voor écht advies. Strategisch advies waarop ondernemers kunnen acteren en waarmee kansen gezien én benut worden.

Dit is Accounting Connected.

Meer informatie over Minox?

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar