Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met MInox

Minox maakt boekhoudsoftware waar je blij van wordt. Dat is de missie van Minox – al meer dan 35 jaar. Zij luisteren en gaan de dialoog aan, waardoor ze samen met jou tot de beste oplossing komen. De Minox software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook direct kunt corrigeren. Online boekhouden zorgt ervoor dat jij ongehinderd kunt doorgroeien met je onderneming of accountantskantoor. Minox daagt zichzelf continu uit om de software nog makkelijker, beter en efficiënter te maken. Voor zowel de accountant, de boekhouder en de ondernemer. Door innovatiesessies en persoonlijke support zorgen ze ervoor dat de software blijvend aansluit op jouw wensen!

Bekijk hier het webinar van Speedbooks® en Minox

Ervaar zelf waarom de koppeling tussen Speedbooks® en Minox onmisbaar is voor je onderneming. Ervaar het gemak van beide softwarepakketten, waarmee je kostbare tijd overhoudt die je in jouw onderneming of advies aan je klanten kunt steken. 

Zo koppel je Minox met Speedbooks®

Ga naar administratie bewerken

 

Onder het kopje “Financieel data” (1) Selecteer je Minox (RGS), de RGS betekend dat wanneer er in Minox gebruik wordt gemaakt van RGS dat Speedbooks® de rubricering volgens deze standaard gaat doen. Als er niet bekend is als dit gebruikt wordt neem contact op met Minox.

Je logt in met jouw Minox account. Het klopt dat gebruikersnaam niet ingevuld kan worden.


Vervolgens moet je akkoord geven met onderstaande melding:


  • Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen    
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden          
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks® de data moet gaan ophalen.
Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.
Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.
gebruikershandleidingen

Bekijk ook onze gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close