Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Informer

Wie is Informer?
Online boekhoudprogramma Informer maakt zelf boekhouden bereikbaar voor starters, zzp’ers, mkb’ers en accountants. Door middel van de nieuwste innovaties op het gebied van boekhouden kan iedere ondernemer zelf smart boekhouden in Informer. Maar ook als accountant of boekhouder krijg je in Informer alle tools om op een moderne manier samen te werken met ondernemers. Dankzij deze slimme tools ben je minder tijd kwijt aan het boeken van een administratie. 

Snel online factureren via Peppol
In InformerOnline is het voor alle administraties mogelijk om te koppelen met het PEPPOL-netwerk. Daarmee zet Informer een belangrijke stap naar veiliger factuur verkeer in Nederland en de rest van de EU. Met het PEPPOL-netwerk kunnen ondernemers sneller, goedkoper en betrouwbaarder gebruik maken van volledige e-facturatie. Zo kunnen de automatisch verwerkte facturen via een beveiligd netwerk worden verstuurd. 

Functionaliteiten Informer
Met Informer stuur je facturen compleet in jouw huisstijl naar je klanten en geef je klanten de mogelijkheid om deze direct te betalen of stuur een herinnering als het nodig is. Verwerk inkomende facturen en bonnen direct in je boekhouding via WhatsApp, de InformerOnline-app of mail. De boekrobots gaan vervolgens aan de slag met het verwerken van je (bank) administratie. Tot slot stuur en betaal je jouw BTW-aangifte binnen twee minuten naar de Belastingdienst. 

De koppeling met Speedbooks
Dankzij de koppeling tussen Informer en Speedbooks kun je automatisch financiële rapporten laten maken met de data uit jouw Informer administratie. Op die manier heb jij in een paar stappen een uitgebreid en aanpasbaar dashboard in Speedbooks welke je automatisch kunt laten verversen. Zo heb jij altijd en overal real-time inzicht in jouw administratie!

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar