Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met e-Boekhouden.nl

Het opstellen van jaarrekeningen en rapportages vereenvoudigen? Met de koppeling tussen e-Boekhouden.nl en Speedbooks® Online bespaar je veel tijd, tijd die je kunt investeren in zaken die er toe doen. Door de betrouwbaarheid van de managementinformatie te verhogen, kan het management eenvoudiger belangrijke keuzes maken. Hierdoor wordt tijd en kosten bespaart waardoor de software van e-Boekhouden nog waardevoller wordt.

e-Boekhouden.nl
De software van e-Boekhouden.nl heeft alles wat een administratie nodig heeft. Boekhouden, facturen, offertes, voorraadbeheer en nog vele andere functionaliteiten behoren tot dit boekhoudpakket. Bovendien is de software zo ingericht dat je zonder enige kennis jouw administratie kan bijhouden. Zo worden inkomende facturen en bonnetjes automatisch verwerkt in de boekhouding.

Rapportagetool voor e-Boekhouden
De rapportagetool van Speedbooks® Online biedt een uitbreiding op de rapportagesoftware van e-Boekhouden.nl. Zo wordt er met slechts één klik een jaarrekening opgesteld en met een volgende klik wordt deze gedeponeerd bij de KVK. Doordat alle financiële data wordt verwerkt in uitgebreide overzichten en visuele dashboards is het vrijwel meteen duidelijk hoe jouw bedrijf presteert.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar