Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Cash

Maak het opstellen van financiële rapportages eenvoudiger. Met de koppeling tussen CASH en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van bijvoorbeeld een managementrapportages verleden tijd. Bovendien biedt de koppeling inzage in de prestaties van elk bedrijfsonderdeel. Hiermee wordt de software van CASH nog waardevoller voor je bedrijf.

CASH
Met de software van CASH wordt iedere boekhoudkundige handeling die u kunt uitvoeren geautomatiseerd. Bovendien is de software van CASH te koppelen aan uw bank en zelfs met de belastingdienst. Dit bespaart tijd en blijft uw administratie altijd up-to-date. Door middel van een portal is het ook mogelijk de financiële data te delen met een klant.

Rapportagetool voor CASH
De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat je gemakkelijker rapportages kunt generen vanuit CASH. Naast dat je boekhouding nóg eenvoudiger wordt, betekent dat je de financiële data makkelijk kan omzetten naar overzichtelijke analyses. Daarbij komt dat je enorm veel tijd bespaart met het opstellen van een jaarrekening. Dit gebeurt met slechts één klik. Met de tweede klik kun je diezelfde jaarrekening deponeren.

 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar