Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Asperion

Asperion is producent van online boekhouden en andere financieel administratieve toepassingen die veel extra functionaliteit combineren met een groot gebruiksgemak en een zeer gunstige prijs. De functionaliteit is zowel voor ondernemingen als voor accountants- en administratiekantoren ontwikkeld.

Onze software is gebruiksvriendelijk en erg eenvoudig om in gebruik te nemen, zeker samen met Asperion. Het maakt niet uit of u een kleine of uitgebreide administratie hebt, Speedbooks Online is er voor iedereen.

Online boekhouden met Asperion

De Online-boekhoudsoftware van Asperion is de verborgen kracht achter elk kantoor in de accountancy. Accountantskantoren, en administratiekantoren kunnen via Asperion veel slimmer en sneller hun administratie uitvoeren en optimaal samenwerken met klanten. Online boekhouden met Asperion maakt het mogelijk om de boekhouding van schoenendoos tot de administratie van complexere bv’s in regie bij te houden waarbij altijd kosten en tijd bespaard worden. Verder werk je eenvoudig samen, automatiseer taken én krijg op elk gewenst moment toegang tot financiële gegevens met krachtige boekhoudsoftware voor jouw kantoor.

Oplossingen voor de echte ondernemers

De meeste ondernemers doen zelf helemaal niets aan de boekhouding. Zij laten alles aan de accountant over.
Dan is er een toenemend aantal ondernemers dat zelf een beperkt aantal handelingen wil verrichten zoals de facturatie of de aanmaningen, misschien eenvoudige boekingen doen of bijvoorbeeld de openstaande posten in de gaten houden. Tenslotte zijn er ondernemers die gewoon zèlf aan het administratieve roer willen en kunnen staan, al dan niet met een eigen administratieve kracht, en die de accountant eerder als adviseur dan als boekhouder willen gebruiken. Voor al deze ondernemers heeft Asperion een passende oplossing.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar