1. Home
  2. /
  3. Kennisbank
  4. /
  5. Handleidingen
  6. /
  7. Exact Financials

Handleiding Exact Financials

Informatie voor de systeembeheer:

Voor deze databasekoppeling zijn er Exact Financials DSN (ODBC) koppelingen nodig. Deze moeten door uw systeembeheerder aangemaakt/gewijzigd worden als niet bekend is hoe dit gedaan kan worden raden wij aan contact te zoeken met Exact.

Dit zijn databasekoppelingen naar de database van Exact Financials. U krijgt van uw systeembeheerder de gebruikersnamen en wachtwoorden van die DSN-koppelingen.


Informatie voor de gebruiker:

Eerst moet u in Exact Financials de in te lezen administratie openen. De Exact Financials DSN-koppeling maakt verbinding met de laatst geopende administratie van Exact Financials.

Kies na het selecteren van de juiste administratie voor de optie Databasekoppeling.
Kies bij financieel pakket voor “Exact Financials”.Kies vervolgens de juiste Exact Financials DSN-koppeling. Vul gebruikersnaam en wachtwoord die u van Exact Financials heeft gekregen in. 
Klik vervolgens op de ververs/verbindt knop  om de Exact Financials database te controleren. Als vervolgens de administratie wordt getoond is het een legale Exact Financials database.

Kies de gewenste in te lezen periode(s). Bij voorkeur alleen de periode waarin (cumulatief) mutaties aanwezig zijn. Dit komt de snelheid van het inlezen ten goede. Klik vervolgens op “Inlezen”.