Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Aangifte VPB of IB doen?
Dat kan... met Speedbooks®

De tijd voor aangifte VPB en IB zijn weer aangebroken. Voor veel mensen is dit een stressvolle periode waar veel energie en voornamelijk tijd in gaat zitten. Dat is vanaf nu verleden, met de Export Modules Nextens Fiscaal en Fiscaal Gemak van Speedbooks®. Met deze add-on modules exporteer je snel je belastingaangifte. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk deze gegevens kan importeren in Nextens Online of Fiscaal Gemak. Deze modules voor Speedbooks® Online-gebruikers kosten €10,- per module per maand en  Speedbooks® Advanced-gebruikers kunnen een offerte aanvragen. 

"Ik bespaar niet alleen tijd, ik weet ook dat de kans op fouten kleiner is"

Rob de Boer, eigenaar van Jeremiasse & Partners kan niet meer zonder de Export modules van Speedbooks®: "Ik heb in no-time mijn jaarstukken geëxporteerd naar de omgeving van Nextens. De voordelen van deze module zijn dat het tijd bespaart, en dat de kans op fouten kleiner is. Ik had deze module misschien wel eerder moeten aanschaffen."

Klik op de knop hieronder om binnen enkele minuten aan de slag te gaan met één van deze Export Modules. 

Ben je Speedbooks® Advanced-gebruiker en heb je interesse in één van deze modules? Klik dan hier om direct een offerte aan te vragen.

Stock image

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close