Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Nieuw! De module consolideren in Speedbooks® Online 

De consolidatiemodule is nu ook beschikbaar in Speedbooks® Online. Selecteer het Speedbooks® Online abonnement wat bij jou past en schaf de consolidatiemodule aan in jouw Speedbooks-account.

De consolidatiemodule is € 10,00 per maand, inclusief 1 consolidatie. Extra consolidaties zijn € 2,00 per maand per consolidatieadministratie.

 

Maak je al gebruik van Speedbooks® Online? 

Log dan in, in jouw Speedbooks-omgeving en maak vandaag nog gebruik van de consolidatiemodule voor de module is € 10,00 per maand, inclusief 1 consolidatie. Extra consolidaties zijn € 2,00 per maand per consolidatieadministratie.

Wat is consolideren?

Consolideren is in feite niets anders dan het samenvoegen van verschillende administraties, waardoor een totaaloverzicht ontstaat van bijvoorbeeld een moederbedrijf en alle dochterbedrijven. 

Meer weten over consolideren en wat er allemaal mee mogelijk is? Klik dan hieronder en lees onze blog. In deze blog vertelt product development manager Konstantijn Mikes alles wat je moet weten over consolideren.

Consolideren met Speedbooks®

1. Vergelijk cijfers per onderdeel
Met Speedbooks® kun je administraties heel eenvoudig consolideren. Hiermee worden de bedrijfsprestaties zowel op administratieniveau als op totaalniveau inzichtelijk.
2. Flexibel in gebruik
Met deze consolidatiemodule kunnen verschillende administratie worden samengevoegd. Je kunt vervolgens de gewenste eliminaties zowel handmatig als automatisch ingeven. 
3. Ideaal voor holdings 
De consolidatiemodule van Speedbooks® is bij uitstek geschikt voor jou of jouw klanten die hun administratie in een holding en werkmaatschappij hebben ondergebracht.
4. Gratis voorbeeld consolidatierapporten 
Bekijk hier een voorbeeld van de geconsolideerde jaarrekening en het consolidatieoverzicht.

Consolideren met Speedbooks®

Zowel Speedbooks® Online als Speedbooks® Advanced hebben de mogelijkheid om te consolideren. In de tabel hiernaast staan de verschillen tussen beide softwarepakketten op een rijtje. Voor meer informatie over consolideren in Speedbooks® Advanced bekijk de onderstaande pagina's:

 

SBR-deponering nu ook in Speedbooks® Online

Vanaf 14 november 2022 is het ook mogelijk om met ons online product de SBR-deponering te doen. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar