1. Home
  2. /
  3. Actueel
  4. /
  5. Speedbooks® rapportagesoftware sleept certificering met boekhoudpakket Twinfield binnen

Speedbooks® rapportagesoftware sleept certificering met boekhoudpakket Twinfield binnen

Awards Microsoft

Gepubliceerd:

12 maart 2024

Delen:

Speedbooks® rapportagesoftware sleept certificering met boekhoudpakket Twinfield binnen

Heerenveen – Deze week is de koppeling tussen Speedbooks® rapportagesoftware en boekhoudpakket Twinfield opnieuw gecertificeerd. Sinds 2019 werken beide partijen al met elkaar samen en om te garanderen dat de koppeling correct en veilig werkt heeft Twinfield de werking met Speedbooks getoetst en een nieuw certificaat uit te geven. 

“De garantie die Twinfield geeft voor het werken met Speedbooks is goud waard,” aldus Bert Jan ten Oever – CCO Speedbooks®

 

De voordelen voor ondernemers

Koppel jouw Twinfield boekhouding met de rapportagesoftware van Speedbooks® en genereer in no-time de rapportages die je nodig hebt. Van periodieke rapportages tot jaarrapporten en van liquiditeitsprognoses tot budgetrapporten. Bespaar tijd en geld met deze integrale oplossing, zodat jij je kan focussen op waar jouw passie ligt: Ondernemen. 

De voordelen voor accountants 

Door de integratie tussen Speedbooks® en Twinfield krijg je meer structuur in jouw werkzaamheden en beter inzicht in jouw cijfers. Deze integrale oplossing zorgt ervoor dat niet alleen jij, maar ook jouw klanten beter inzicht krijgen in de financiele situatie. Vervul nu de proactieve rol richting jouw klanten met het financieel dashboard. Maak gebruik van de meekijkfunctie in Speedbooks® die jouw klanten altijd laat zien wat de stand van de zaken is.