Koppeling Xero en Speedbooks Online

Maak het opstellen van rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen XERO en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van rapportages verleden tijd. De financiële data die wordt ontwikkeld vanuit het boekhoudpakket van XERO is de basis voor de verschillende overzichten en dashboards van Speedbooks Online. Hierdoor heeft de software van XERO nog meer waarde voor uw bedrijf.

 

Xero

De software van XERO maakt de boekhouding voor iedere onderneming eenvouding. Met een overzicht van alle geldstromen is er een altijd grip op de financiën. Zo is het mogelijk om betalingen te voldoen met behulp van de software van XERO. Ook kunnen alle medewerkers in een overzicht worden weergegeven en hun salaris kan met de software worden bijgehouden. Daarnaast is er de mogelijkheid om verschillende projecten inzichtelijk te maken op basis van tijd en geld, om dit vervolgens te beoordelen.

 

Rapportagetool voor XERO

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te zien in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat uw boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van XERO en Speedbooks Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in overzichtelijke analyses. Op die manier blijft er voldoende tijd over voor zaken waar u goed in bent: het financiële advies. Ervaar het 14 dagen vrijblijvend.

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar