Koppeling met iMuis

Online boekhouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De koppeling met iMuis van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u nog meer waarde kan halen uit uw online boekhoudpakket van iMuis. Door het integreren van Speedbooks Online in de iMuis omgeving kunt u gebruik maken van op maat gemaakte en periodieke rapportages.

Rapportagetool voor iMuis

Met de rapportagetool voor iMuis van Speedbooks kunt u snel en op een gebruiksvriendelijke manier uw financiën checken. Dit kan zowel in de browser als ook op uw tablet of op mobiele telefoon als app. Zodra u een administratie van iMuis inleest wordt er automatisch een financieel dashboard gegenereerd, welke aanpasbaar is naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld widgets toevoegen voor debiteuren en crediteuren, maar ook grafieken inladen over de omzet en kosten van afgelopen maand. Wilt u graag wekelijks op de hoogte gesteld worden van uw werkkapitaal? Dan maakt u daarvoor een widget aan. Daarnaast kunt u voorgenoemde data ook geautomatiseerd in een managementrapportage laten schieten, welke u op elk moment van de dag kan laten genereren.

 

De koppeling van iMuis met Speedbooks Online voor MKB of accountancy

iMuis is beschikbaar op al uw apparaten, wanneer u dat wilt. Speedbooks Online is dit ook. Bent u een MKB bedrijf en wilt u minder tijd besteden aan uw administraties? Of bent u juist een accountancybureau dat op een hoger niveau klanten wil adviseren en ondersteunen? Speedbooks Online bespaart u tijd en tilt de administratie naar een hoger niveau, zodat uw tijd overhoudt voor de zaken die er echt toe doen!

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar