Rapportagesoftware voor Exact

De Speedbooks Online rapportagesoftware is te koppelen met Exact. Genereer snel een jaarrekening, bekijk op mobiel uw cijfers en gebruik Speedbooks Online gekoppeld met Exact . 

Rapportagesoftware voor Exact Online

Soms wilt u snel een antwoord op een financiële vraag waarbij u data nodig hebt. Voorbeelden van vragen zijn “Hoe zijn mijn bedrijfsresultaten op dit moment ten opzichte van de afgesproken KPI’s?” of “wat was de totale omzet ten opzichte van de kosten in het vorige kwartaal?”. Maak een directe koppeling vanuit Speedbooks Online met uw eigen Exact administratie of administraties en u hebt direct antwoord op vragen door bijvoorbeeld het financieel dashboard te bekijken of een periodieke rapportage te genereren.

 

Onze software is gebruiksvriendelijk en erg eenvoudig om in gebruik te nemen. Het maakt niet uit of u een kleine of uitgebreide administratie hebt, Speedbooks Online is er voor iedereen.

 

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Verrassend betaalbaar, indrukwekkend gebruiksvriendelijk

We zijn trots op ons product en extra trots dat onze scherpgeprijsde Speedbooksrapportagesoftware de beste prijs/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Speedbooks heeft inmiddels meer dan 10.000 gebruikers.

 

Ervaar nu zelf gratis het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!