Rapportagesoftware voor Exact

De Speedbooks Online rapportagesoftware is te koppelen met Exact. Genereer snel een jaarrekening, bekijk op mobiel uw cijfers en gebruik Speedbooks Online gekoppeld met Exact . 

Rapportagesoftware voor Exact Online

Soms wilt u snel een antwoord op een financiële vraag waarbij u data nodig hebt. Voorbeelden van vragen zijn “Hoe zijn mijn bedrijfsresultaten op dit moment ten opzichte van de afgesproken KPI’s?” of “wat was de totale omzet ten opzichte van de kosten in het vorige kwartaal?”. Maak een directe koppeling vanuit Speedbooks Online met uw eigen Exact administratie of administraties en u hebt direct antwoord op vragen door bijvoorbeeld het financieel dashboard te bekijken of een periodieke rapportage te genereren.

 

Onze software is gebruiksvriendelijk en erg eenvoudig om in gebruik te nemen. Het maakt niet uit of u een kleine of uitgebreide administratie hebt, Speedbooks Online is er voor iedereen.

 

 

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar