Rapportagesoftware voor AFAS

De Speedbooks Online rapportagesoftware is te koppelen met AFAS software. Genereer snel een jaarrekening, bekijk op mobiel uw cijfers en gebruik Speedbooks Online gekoppeld met AFAS software. 

 

AFAS maakt ERP-software. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze ontzorgen hun klanten zodat zij zich bezig kunnen houden met hun product of dienstverlening en niet met de administratieve processen die daarbij horen. Door hun slimme automatisering zorgen ze dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. 

 

Maak een directe koppeling vanuit Speedbooks Online met uw eigen AFAS administratie of administraties en u hebt direct antwoord op vragen door bijvoorbeeld het financieel dashboard te bekijken of een periodieke rapportage te genereren. Onze software is gebruiksvriendelijk en erg eenvoudig om in gebruik te nemen. Het maakt niet uit of u een kleine of uitgebreide administratie hebt, Speedbooks Online is er voor

Alle te koppelen pakketten

Speedbooks Online koppelt met een groot aantal boekhoudpakketten. Bekijk hieronder alle te koppelen pakketten en kijk of ook uw pakket er tussen staat, of vraag direct vrijblijvend de demo aan. Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar een oplossing op maat.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar