Ook onderweg Speedbooks® bij de hand, handig...

Dashboard op je mobiel en tablet

Met de Speedbooks® App heeft u real time en 24/7 de vinger aan de pols. Het financiële dashboard van Speedbooks ziet er grafisch ook nog eens fraai uit. Het dashboard is samengesteld uit sprekende grafiek widgets.

 

Uiteraard kunt u uw dashboard helemaal zelf indelen, extra grafieken toevoegen en bovendien in de grafieken doorzoomen tot op mutaties, boekingen en zelfs ingescande facturen.

 

Doordat onze tool multi-device is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven.

 

Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. U kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van uw boekhoudgegevens.

packshot def 1 april met app

Overal ter wereld inzicht in je cijfers

Een belangrijk voordeel van onze rapportagesoftware is dat u overal en altijd toegang hebt tot uw actuele, financiële data. Natuurlijk is uw data toegankelijk vanaf een PC, maar wist u al dat we ook een mobiele app hebben? Daardoor heeft u ook op uw smartphone en uw tablet toegang tot uw financiële data. Dat is wel zo handig als u ook onderweg uw voortgang wilt controleren.

Vrijblijvend proberen, 3 maanden voor 30 euro!

Steeds meer accountantskantoren en ondernemers maken gebruik van Speedbooks®. Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, overal en altijd real-time inzicht in je cijfers. 10.000 klanten gingen je al voor.

 

Probeer Speedbooks® ONLINE nu 3 maanden voor maar 30 euro (stopt automatisch).

 

Geen online administratiepakket? Geen nood. Speedbooks® 'praat' ook al met 180 offline pakketten. Meer weten?

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar