KPI dashboard

Met Speedbooks heeft u een applicatie waarmee eenvoudig alle beschikbare data grafisch weergegeven kunnen worden in een op uw situatie afgestemd dashboard, gericht op uw branche of specifieke bedrijfssituatie. Door de unieke flexibiliteit bent u namelijk zelf in staat om de voor u belangrijke KPI’s zelf samen te stellen en grafisch in elke gewenste vorm op te nemen in het dashboard.

De voordelen van een online KPI dashboard

Met het Speedbooks Dashboard hebt u altijd en overal real-time inzage in de cijfers van uw onderneming. Alle componenten in het online dashboard zijn zelf aan te passen. Kies uit diverse grafiektypes en plaats alles op de gewenste positie. Ook is het mogelijk om zelf grafieken toe te voegen aan dashboard. Deze grafieken zijn op te bouwen uit alle elementen van de balans, de exploitatie en overige gegevens. De grafieken zijn door te klikken tot op het allerdiepste niveau, vanuit grootboeknumers door naar mutaties, naar de onderliggende boekingen en zelfs naar de in het administratiepakket ingescande facturen! Uiteraard is het mogelijk om zelf de gewenste periode te selecteren, zowel enkelvoudig als cumulatief.

Het dashboard is ook te gebruiken via de mobiele app.

ipadBlack

KPI dashboards delen

De aangemaakte dashboards kunt u eenvoudig delen door het toevoegen van viewers (meekijkaccounts).  Hiermee kunt u anderen toegang geven om het dashboard te kunnen bekijken, zowel in de webbrowser als in de Speedbooks mobiele app. Deze gratis app is beschikbaar voor zowel Apple als Android gebruikers en werkt met pincode, touch ID of faceID (afhankelijk van model telefoon). Zo hebben alle betrokkenen altijd en overal een actueel inzicht in de relevante cijfers!

Probeer het nu gratis

Wilt u het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks zelf ervaren? Probeer onze demoversie 14 dagen helemaal gratis!

 

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar