Alle kosten op de juiste plek, dat is logisch!

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Inzicht in kostenplaatsen, klap op de vuurpijl

Een kostenplaats is het “label” waaronder bepaalde kosten geboekt worden. Het verwijst naar de plek waar de kosten onder vallen. Vaak gaat het om een fysieke locatie zoals een vestiging of afdeling. Het is ook mogelijk om kosten te plaatsen op basis van andere data, zoals datum of dag van de week.

Waarom is kostenplaats analyse belangrijk?

Door uw cijfers op te delen op basis van factoren die voor uw onderneming belangrijk zijn, wordt het makkelijker om verschillen te herkennen. Door deze verschillen te analyseren kunt u tot waardevolle inzichten komen die, wanneer u er iets mee doet, tot aanzienlijke besparingen kunnen leiden.

 

Vergelijk kostenplaatsen met elkaar

Cijfers zijn cijfers. Echter is het verhaal achter de cijfers heel interessant. Wat zegt dit over het bedrijfsresultaat? Wat vertellen ze over de resultaten per afdeling of vestiging? Het vergelijken van kostenplaatsen vergroot u het kostenbewustzijn en geeft het u grip op de processen.

 

Kostenplaatsen gebruiken in Speedbooks

Bij het aanmaken van een administratie in Speedbooks kunt u aangeven of er in de financiële administratie gebruik wordt gemaakt van kostenplaatsen. Zo ja, dan herkent Speedbooks automatisch alle kostenplaatsen uit de administratie met als gevolg dat alle ingelezen data wordt toegewezen aan de verschillende kostenplaatsen. Kortom: zolang de kostenplaats op de juiste manier in uw boekhoudprogramma staat wordt hij met één vinkje juist meegenomen in uw rapport.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat onze software voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend de demo aan.

Vraag een kostenplaatsoverzicht voorbeeld aan

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Vraag een kostenplaatsoverzicht voorbeeld aan
#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!