Kennis is macht, is snelheid en gemak

Uw financiƫle data 24/7 up to date

Met de automatische databasekoppeling maakt Speedbooks direct contact met de database van uw boekhoudpakket. U vult de inloggegevens in en Speedbooks haalt alle financiële data in één keer op. Zelfs voor meerdere jaren en/of alle kostenplaatsen tegelijk. Eenvoudig en veilig. Voordeel: u kunt de financiële informatie op ieder gewenst moment verversen met als resultaat dat u zonder tijdverlies elk financiële managementrapportage hebt die nodig is. Voor uw zelf & voor de klanten.

Voordelen van een automatische databasekoppeling

  • Cijfers zijn automatisch up to date;
  • U weet precies wanneer de gegevens ververst worden;
  • Geen typefouten;
  • Behoorlijke uren-/kostenbesparing.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, voor meer informatie over de voordelen.

 

Hoe het werkt

Afhankelijk van het gekozen boekhoudpakket wordt er door Speedbooks zelf de juiste koppeling aangeroepen. Na het eenmalig instellen van de koppeling kan hiermee in één keer meerdere perioden/jaren tegelijk data worden ingelezen zodat dit altijd up to date is.

 

Voor (bijna) elk boekhoudpakket

Met Speedbooks is het handmatig overzetten van informatie niet nodig, want onze software koppelt met ruim 200 boekhoudpakketten.

 

Uw database aan Speedbooks koppelen?

Staat uw boekhoudpakket nog niet in de lijst? Neem dan contact met ons op. Of vraag vrijblijvend de demo aan, waarmee u tot twee weken gebruik kunt maken van onze software en zelf kunt ervaren hoe efficiënt de databasekoppeling werkt.

Meer SpeedbooksĀ®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar