Budgetten bepalen en bewaken doe je met Speedbooks

Ervaar gratis direct het gemak van Speedbooks Online!

Werkt u niet met een online boekhoudpakket of niet in de cloud? Doe dan de keuzehulp. Dat is gemakkelijk!

Speedbooks is er voor iedereen, online en offline.

Wie u ook bent, wat u ook doet, werkt u online of met een offline boekhoudpakket? Onze keuzehulp wijst u de weg naar uw Speedbooks!

Budgetteren doe je met Speedbooks!

Budgetteren is essentieel om de prestaties van de onderneming te kunnen monitoren. U legt de werkelijke cijfers naast de door u begrote cijfers en u kunt dan de afwijkingen analyseren en direct bijsturen.

 

Met Speedbooks heeft u de perfecte tool hiervoor binnen handbereik. Niet alleen kunt u budgetten invoeren (of inlezen vanuit uw administratiepakket) maar ook kunt u diverse budgetscenario’s ingeven en zien wat de impact is.

Analyseren en bijsturen!

Standaard wordt Speedbooks geleverd met de essentiële rapportmodellen waarbij budgetten een rol spelen. Zo is er een rapport waarbij de werkelijke cijfers worden vergeleken met het gekozen budget en waarin afwijkingen met kleuren inzichtelijk worden gemaakt.

Daarnaast bevat Speedbooks een forecastrapportage waarbij werkelijke cijfers worden aangevuld met budgetten voor de toekomstige maanden.

 

Via ons dashboard kunt u budgetgegevens uiteraard ook grafisch weergeven.

budget plaatje

Liquiditeitsplanning en meerjarenprognose

Het budget is ook het uitgangspunt voor ons rapport: liquiditeitsplanning. Op basis van een aantal zelf in te geven parameters wordt er automatisch een liquiditeitsplanning gemaakt, welke u elke maand kunt bijwerken op basis van de werkelijkheid.  

Het prognoserapport gaat nog verder en bevat een complete exploitatie-, balans- en liquiditeitsbegroting tot 3 jaar vooruit. U kunt deze bij uitstek gebruiken voor een nieuwe financieringsaanvraag.

Budgetrapportage voorbeeldrapportage

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Budgetrapportage voorbeeldrapportage
#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!