Budgetten bepalen en bewaken doe je met Speedbooks

Budgetteren doe je met Speedbooks!

Budgetteren is essentieel om de prestaties van de onderneming te kunnen monitoren. U legt de werkelijke cijfers naast de door u begrote cijfers en u kunt dan de afwijkingen analyseren en direct bijsturen.

 

Met Speedbooks heeft u de perfecte tool hiervoor binnen handbereik. Niet alleen kunt u budgetten invoeren (of inlezen vanuit uw administratiepakket) maar ook kunt u diverse budgetscenario’s ingeven en zien wat de impact is.

Analyseren en bijsturen!

Standaard wordt Speedbooks geleverd met de essentiële rapportmodellen waarbij budgetten een rol spelen. Zo is er een rapport waarbij de werkelijke cijfers worden vergeleken met het gekozen budget en waarin afwijkingen met kleuren inzichtelijk worden gemaakt.

Daarnaast bevat Speedbooks een forecastrapportage waarbij werkelijke cijfers worden aangevuld met budgetten voor de toekomstige maanden.

 

Via ons dashboard kunt u budgetgegevens uiteraard ook grafisch weergeven.

packshot-speedbooks-no-shade-notebook-tablet-phone +

Liquiditeitsplanning en meerjarenprognose

Het budget is ook het uitgangspunt voor ons rapport: liquiditeitsplanning. Op basis van een aantal zelf in te geven parameters wordt er automatisch een liquiditeitsplanning gemaakt, welke u elke maand kunt bijwerken op basis van de werkelijkheid.  

Het prognoserapport gaat nog verder en bevat een complete exploitatie-, balans- en liquiditeitsbegroting tot 3 jaar vooruit. U kunt deze bij uitstek gebruiken voor een nieuwe financieringsaanvraag.

Budgetrapportage voorbeeldrapportage

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Budgetrapportage voorbeeldrapportage
Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar