Imponeer collega’s, klanten en uzelf

Managementrapportage eenvoudig zelf maken?

Met Speedbooks kunt u snel en makkelijk zelf verschillende financiële rapportages maken. Hiermee is het een perfecte aanvulling op uw boekhoudpakket. Meer weten, bekijk het voorbeeld, volg ons gratis webinar of neem contact op. Vrijblijvend proberen? Zie onderaan ons speciale aanbod.

Speedbooks® bevat de volgende ready-to-go rapportages:

Brutomarge dashboard

Een grafisch ingesteld overzicht met daarin de belangrijkste elementen zoals brutomargepercentage per maand, omzetten per maand en omzetspecificatie.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

Brutomarge dashboard

Management dashboard

Vergelijk twee perioden met de belangrijkste elementen uit balans en resultatenrekening in een grafisch overzicht. Inclusief debiteuren, crediteuren, brutowinstpercentage, netto resultaat, balansratio’s en werkkapitaal.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

management dashboard

Managementoverzicht

Op een pagina een overzichtelijk vergelijk van de resultatenrekening en werkkapitaalposities inclusief grafische weergaven.

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

managementoverzicht

Vrijblijvend proberen, 3 maanden voor 30 euro!

Steeds meer accountantskantoren en ondernemers maken gebruik van Speedbooks®. Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, overal en altijd real-time inzicht in je cijfers. 10.000 klanten gingen je al voor.

 

Probeer Speedbooks® ONLINE nu 3 maanden voor maar 30 euro (stopt automatisch).

 

Geen online administratiepakket? Geen nood. Speedbooks® 'praat' ook al met 180 offline pakketten. Meer weten?

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar