Alle kosten op de juiste plek, dat is logisch!

Inzicht in kostenplaatsen (alleen bij offlinepakket)

Een kostenplaats is het “label” waaronder bepaalde kosten geboekt worden. Het verwijst naar de plek waar de kosten onder vallen. Vaak gaat het om een fysieke locatie zoals een vestiging of afdeling. Het is ook mogelijk om kosten te plaatsen op basis van andere data, zoals datum of dag van de week.

Kostenplaatsen overzicht

  • cijfers op te delen op basis van factoren die voor uw onderneming belangrijk zijn
  • makkelijker om verschillen te herkennen
  • verschillen analyseren tot waardevolle inzichten komen

 

Bekijk hier een voorbeeld >>

kostenplaatsoverzicht-1

Kostenplaatsen gebruiken in Speedbooks®

Bij het aanmaken van een administratie in Speedbooks kunt u aangeven of er in de financiële administratie gebruik wordt gemaakt van kostenplaatsen. Zo ja, dan herkent Speedbooks automatisch alle kostenplaatsen uit de administratie met als gevolg dat alle ingelezen data wordt toegewezen aan de verschillende kostenplaatsen. Kortom: zolang de kostenplaats op de juiste manier in uw boekhoudprogramma staat wordt hij met één vinkje juist meegenomen in uw rapport.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar