Kennis is macht, is snelheid en gemak

Uw financiële data 24/7 up to date

Met de automatische databasekoppeling maakt Speedbooks direct contact met de database van uw boekhoudpakket. U vult de inloggegevens in en Speedbooks haalt alle financiële data in één keer op. Zelfs voor meerdere jaren en/of alle kostenplaatsen tegelijk. Eenvoudig en veilig. Voordeel: u kunt de financiële informatie op ieder gewenst moment verversen met als resultaat dat u zonder tijdverlies elk financiële managementrapportage hebt die nodig is. Voor uw zelf & voor de klanten.

 

Voordelen van een automatische databasekoppeling 

  • Cijfers zijn automatisch up to date;
  • U weet precies wanneer de gegevens ververst worden;
  • Geen typefouten;
  • Behoorlijke uren-/kostenbesparing.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, voor meer informatie over de voordelen.

Voor (bijna) elk boekhoudpakket

Met Speedbooks is het handmatig overzetten van informatie niet nodig, want onze software koppelt met ruim 200 boekhoudpakketten.

Vrijblijvend proberen, 3 maanden voor 30 euro!

Steeds meer accountantskantoren en ondernemers maken gebruik van Speedbooks®. Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, overal en altijd real-time inzicht in je cijfers. 10.000 klanten gingen je al voor.

 

Probeer Speedbooks® ONLINE nu 3 maanden voor maar 30 euro (stopt automatisch).

 

Geen online administratiepakket? Geen nood. Speedbooks® 'praat' ook al met 180 offline pakketten. Meer weten?

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar