Compleet overzicht over meerdere vestigingen en projecten

Van meerdere 1 maken (alleen bij offlinepakket)

Een geïnformeerde eigenaar telt voor twee. Daarom is het in Speedbooks ook mogelijk om administraties van verschillende afdelingen en vestigingen samen te voegen (consolideren) in één globaal rapport. Namelijk, het consolidatierapport. Ook inzicht hebben in de cijfers per losse afdeling? Geen probleem, u kunt beide overzichten met één rapport gemakkelijk uitdraaien. Vervolgens kunt u deze geconsolideerde cijfers goed gebruiken om het bedrijfsresultaat en de budgetten te controleren.

Consolidatie rapportages

Voor Speedbooks gebruikers die beschikking hebben over de optionele module Consolidatie zijn er standaard al diverse geconsolideerde rapportages aanwezig

 

Consolidatieverzicht
Zet de cijfers zowel geconsolideerd als van alle entiteiten apart in een overzicht naast elkaar en laat zien op welke posten er eliminaties zijn ingegeven. 

 

Jaarrekening geconsolideerd
Compleet model voor het opstellen van een geconsolideerde jaarrekening. Zowel met als zonder enkelvoudige cijfers van het moederbedrijf daarin opgenomen.

 

Periodieke rapportages
Ook voor het rapporteren van geconsolideerde tussentijdse cijfers zijn er standaard modellen voor bijvoorbeeld een maandoverzicht, kwartaalrapportage of periodevergelijking (meer info en voorbeelden zie tegel periodieke rapportages)

 

Budgetrapportages
Wanneer ook budgetten worden geconsolideerd kunt u deze vergelijken met de werkelijke cijfers via het rapport budgetrapportage, een eindejaars forecast opstellen en ook een geconsolideerde liquiditeitsplanning aanmaken (meer info en voorbeelde zie tegels budgetrapportages en prognose rapportage rapportages)

 

consolidatieoverzicht

Consolidatieoverzicht & Geconsolideerde jaarrekening

  • Geeft inzicht in uw bedrijf als geheel
  • Maakt het mogelijk cijfers per afdeling, vestiging of ondernemiing te vergelijken met de “totaal” cijfers
  • Ontzettend handig bij het bepalen/verdelen van budgetten
  • Ideaal voor Holdings en/of werkmaatschappijen

 

Bekijk hier een voorbeeld van een consolidatieoverzicht >>

 

Bekijk hier een voorbeeld van een geconsolideerde jaarrekening >>

consol jaarrek

Pak nu je voorsprong!

Steeds meer accountantskantoren en ondernemers maken gebruik van Speedbooks®. Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, overal en altijd real-time inzicht in je cijfers. 10.000 klanten gingen je al voor.

 

Speedbooks® 'praat' al met 180 offline boekhoudpakketten. Meer weten?

 

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar