Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

It’s Us

It’s Us is ruim 20 jaar Exact Gold Partner. De organisatie is gevestigd in Amsterdam en telt circa 35 medewerkers. It’s Us kenmerkt zich als een professionele organisatie waar klanten en medewerkers centraal staan. It’s Us is ISO27001, ISO 90001 en NEN 7510 gecertificeerd.

De kernactiviteiten van It's Us zijn; 

  • Business Solutions, 
  • Integration Solutions, 
  • Information Solutions. 
Stock image

Business Solutions

Bij Business Solutions gaat het om het automatiseren van bedrijfsprocessen, met als basis Exact software (Online, Globe en/of Synergy) en waar nodig aangevuld met specialistische software van andere leveranciers.

Integration Solutions

Een eigen ontwikkeld integratieplatform wat ervoor zorgt dat data wordt uitgewisseld tussen verschillende applicaties (Integration Solutions). De meeste bedrijven kunnen simpelweg niet uit de voeten met één generieke (ERP) applicatie en hebben voor specifieke wensen doorgaans toch specifieke software nodig. Het uitwisselen van data tussen die applicaties en de financiële, HR of logistieke applicatie is dan veelal onmisbaar. Systeemintegratie is niet zomaar het overzetten van wat veldjes, het is een specialisatie op zich. It’s Us heeft een SaaS platform ontwikkeld, genaamd Coretix, dat in die behoefte voorziet.
Stock image
Stock image

Information Solutions

De laatste pijler binnen onze dienstverlening vormt Information Solutions. Ook hiervoor heeft It's Us een eigen SaaS platform “Roger” ontwikkeld dat gestoeld is op de techniek van Qlik Sense. Met Roger zijn zij in staat om u voor een betaalbare prijs stuurinformatie op elk gewenst moment voor elke gewenste functie in uw organisatie aan te bieden. Met Roger kunnen zij uit meerdere databronnen op maat gemaakte dashboards en rapportages bouwen. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close