Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Blue People IT

Blue People IT biedt consultancy op drie gebieden die met elkaar samenwerken en daardoor elkaar versterken. We helpen u graag met onze kennis op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webapplicaties.

Als MKB-ondernemer bent u dagelijks op zoek naar de optimale prestaties van uw onderneming maar zeker ook van uw medewerkers. Dat vereist perfect functionerende bedrijfsprocessen.
Daarmee kunt u immers het verschil maken. Er komt veel bij kijken om deze processen goed te laten verlopen. Er moet een keuze gemaakt worden over de meest geschikte software. En tegenwoordig moet er ook veelal gekozen worden voor meerdere softwarepakketten, die dan op elkaar afgestemd moeten zijn. Bovendien zal deze software ook nog optimaal ingericht moeten worden.

Daarbij is dan voor u als ondernemers bepalend of u zich aanpast aan de software of dat de software zich aanpast aan uw organisatie. Verder moet de inrichting ook nog voldoen aan (wettelijke) regels en protocollen die binnen uw branche of keten gebruikelijk zijn. De consultants van Blue People IT hebben de ervaring en kennis in huis om u van advies te voorzien. U te helpen kiezen welk softwarepakket het meest geschikt is en daarbij ook nog de gekozen software te implementeren.

Exact partner 

Krijg grip op je cijfers met de business software van Exact! Of je nu enerzijds je bedrijf snel wilt laten groeien, of anderzijds nieuwe markten wilt gaan verkennen, software dient daarin mee te bewegen. Het gevarieerde aanbod van Exact helpt iedere onderneming verder op weg om hun doelen te realiseren! 

Als partner ondersteunt Blue People IT uw bedrijf met de aanschaf en implementatie van deze software! 
Stock image

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close