Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

The best of both worlds: Speedbooks® en Axians 

Speedbooks® en Axians zijn officieel partners. Met als merkbelofte ‘the best of ICT with a human touch’ ondersteunt Axians de digitale transformatie van haar klanten. Hierdoor past de innovatieve rapportagesoftware van Speedbooks® ideaal in het straatje van Axians.  

Wat betekent deze samenwerking voor jou? Wij hebben dit gevraagd aan Marian Herrijgers. Marian is finance- en HR-manager bij dé leverancier van luchtreinigers, namelijk Euromate. Zij werken met boekhoudprogramma Exact Globe en hebben bij Axians aangegeven dat zij opzoek zijn naar rapportagesoftware waar ze eenvoudig en snel kwalitatieve rapporten mee kunnen genereren. Axians heeft met hun kennis en expertise diverse partijen aangeraden, waaronder Speedbooks®

De reden waarom er uiteindelijk voor Speedbooks® is gekozen is simpel: “Er zijn meerdere factoren die in het beslissingsproces een rol hebben gespeeld. De keus is uiteindelijk op Speedbooks gevallen, omdat de software gebruiksvriendelijk is, makkelijk in te richten en er is een groot aanbod aan standaardrapportages die aanpasbaar zijn", aldus Marian.

Ook was Euromate op zoek naar en consolidatietool voor de vele administraties die zij hebben. Naast meerdere bedrijven in Nederland hebben ze ook een vestiging in België en Duitsland. Het consolideren van alle financiële administraties ging tot nu toe via Excel. Dat kostte heel veel tijd en is foutgevoelig. Met Speedbooks® zijn deze nadelen ondervangen en zijn de financiële cijfers sneller beschikbaar.

Bekijk het gezamenlijke webinar van Speedbooks® en Axians.

Wil jij net als Marian de voordelen van Axians en Speedbooks® ervaren? Bekijk dan het gezamenlijke webinar van Speedbooks® en Axians terug. 

Over Axians 

Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten. Het ondersteunt haar klanten - private bedrijven, publieke organisaties, overheidsinstanties, operators en serviceproviders - in het gehele proces van hun ICT-projecten met een breed portfolio aan oplossingen: software oplossingen, datacenters en cloud diensten, digitale werkplekken, netwerkinfrastructuren, cybersecurity en oplossingen voor samenwerken en communiceren. 

Het Axians team van professionals op het gebied van consultancy, design, integration en services ontwikkelt deze oplossingen om van technologie in elke organisatie de drijvende kracht achter digitale transformatie te maken. 

2021: €2,7 miljard omzet / 12.500 medewerkers / 300 business units / 27 landen / www.axians.nl.
Speedbooks en Axians

Benieuwd naar de mogelijkheden van Speedbooks® Advanced? Plan een gratis live demo in.

Welke functionaliteit van Speedbooks® Advanced is voor jou belangrijk?

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close