Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Asperion

Asperion is producent van online boekhouden en andere financieel administratieve toepassingen die veel extra functionaliteit combineren met een groot gebruiksgemak en een zeer gunstige prijs. De functionaliteit is zowel voor ondernemingen als voor accountants- en administratiekantoren ontwikkeld.
Stock image

Online boekhouden met Asperion

De Online-boekhoudsoftware van Asperion is de verborgen kracht achter elk kantoor in de accountancy. Accountantskantoren, en administratiekantoren kunnen via Asperion veel slimmer en sneller hun administratie uitvoeren en optimaal samenwerken met klanten. Online boekhouden met Asperion maakt het mogelijk om de boekhouding van schoenendoos tot de administratie van complexere bv’s in regie bij te houden waarbij altijd kosten en tijd bespaard worden. Verder werk je eenvoudig samen, automatiseer taken én krijg op elk gewenst moment toegang tot financiële gegevens met krachtige boekhoudsoftware voor jouw kantoor.

Vraag een gratis online demo aan voor Asperion voor de accountancy.

Het gezamenlijke webinar van Speedbooks® & Asperion

Met de nieuwe koppeling van Speedbooks® en Asperion gaat er een wereld voor je open. Wij laten je graag in 45 minuten zien waarom deze koppeling onmisbaar is voor jouw onderneming. Tijdens het gratis live webinar worden al jouw vragen direct behandeld en ontvang je een unieke actiecode voor een speciale webinaractie. 

In dit webinar komt het volgende aan bod:

  • De functionaliteiten en het gemak van Asperion
  • Het inrichten van Speedbooks® en het gemak van rapporteren
  • De nieuwste Speedbooks® module 'samenstel- en werkdossier', waarmee je als accountant in een handomdraai de jaarrekening voor je klanten maakt. 

Wacht niet langer en meld je direct gratis aan voor het webinar op 2 maart 2022 om 11:00 uur.

Stock image

De kracht van de combinatie - Asperion met Speedbooks 

Stock image

Snel, slim, makkelijk, tijdbesparend boekhouden zoals het hoort en gevoel bij de cijfers door inzichtelijke rapportages.

Door de koppeling met Speedbooks kan de financiële data heel eenvoudig uit Asperion worden ingelezen. Dit zonder omslachtige down- en uploads van bestanden.

Zet financiële data vanuit Asperion om naar inzichtelijke analyses, waar je op kunt sturen. 
Door deze krachtige combinatie ben je altijd voorzien van de juiste actuele informatie en blijft er voldoende tijd over om te doen waar je goed in bent: het financiële advies.
Asperion is net als Speedbooks, online te gebruiken op zowel desktop als via de app op de mobiele telefoon.

Ontdek de kracht van de combinatie zelfs vanaf 1 administratie!

Voor vragen over het gebruik van Asperion of voor vragen of Asperion bij je past kun je op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur terecht bij de helpdesk.
Mail naar: helpdesk@asperion.nl of bel via: 088-5 11 11 11.

 

Voor meer informatie ga naar:
https://www.asperion.nl/accountants
https://www.asperion.nl/ondernemers

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close