Clichés zijn waar, samen sterker

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen

Speedbooks heeft in de loop der jaren diverse partners om zich heen verzameld. Samenwerkingspartners op het gebied van boekhoudprogramma's, zoals Exact, Visma, Muis, Twinfields en vele anderen.

Maar ook softwarebureaus en financiële specialisten die bedrijven en organisaties adviseren op het gebied van boekhoud- en rapportagesoftware, die dan als zogenaamde 'resellers' functioneren.

En specialisten die namens Speedbooks de software implementeren bij de klant en trainingen geven om alles uit Speedbooks te halen wat er in zit.

Partner: Exact software

De Speedbooks Online rapportagesoftware is te koppelen met Exact Online. Genereer snel een jaarrekening, bekijk op mobiel uw cijfers en gebruik Speedbooks Online gekoppeld met Exact Online. 

 

Rapportagesoftware voor Exact Online

Soms wilt u snel een antwoord op een financiële vraag waarbij u data nodig hebt. Voorbeelden van vragen zijn “Hoe zijn mijn bedrijfsresultaten op dit moment ten opzichte van de afgesproken KPI’s?” of “wat was de totale omzet ten opzichte van de kosten in het vorige kwartaal?”. Maak een directe koppeling vanuit Speedbooks Online met uw eigen Exact Online administratie of administraties en u hebt direct antwoord op vragen door bijvoorbeeld het financieel dashboard te bekijken of een periodieke rapportage te genereren.

 

Partner: Visma

De koppeling met Visma eAccounting van Speedbooks Online geeft uw online boekhouding een boost! Krijg nog meer grip op de cijfers. Door uw boekhoudomgeving te koppelen met Speedbooks Online wordt het mogelijk rapportages en overzichten op maat te maken.

 

eAccounting is op zichzelf al een zeer compleet boekhoudpakket waarmee u ook de facturatie kan stroomlijnen, maar Speedbooks Online tilt deze zaken echt naar een hoger niveau. Creëer bijvoorbeeld een dashboard waarin u heel snel de liquiditeit kan bekijken, of check onderweg naar afspraak even de weekomzet op uw mobiel via de app van Speedbooks Online.

 

Koppel met Visma eAccounting Facturen, Visma eAccounting Standaard, Visma eAccounting en krijg meer grip op uw financiën door overzichtelijke rapportages. Door gebruik te maken van de koppeling met Speedbooks Online kunt u makkelijk financiële data omzetten naar bruikbare analyses. Genereer met een druk op de knop uw jaarrekeningfinancieel dashboard of een periodieke rapportage

 

Partner: King software, voorheen: Muis software

Online boekhouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De koppeling met iMuis van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u nog meer waarde kan halen uit uw online boekhoudpakket van iMuis. Door het integreren van Speedbooks Online in de iMuis omgeving kunt u gebruik maken van op maat gemaakte en periodieke rapportages.

 

Met de rapportagetool voor iMuis van Speedbooks kunt u snel en op een gebruiksvriendelijke manier uw financiën checken. Dit kan zowel in de browser als ook op uw tablet of op mobiele telefoon als app. Zodra u een administratie van iMuis inleest wordt er automatisch een financieel dashboard gegenereerd, welke aanpasbaar is naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld widgets toevoegen voor debiteuren en crediteuren, maar ook grafieken inladen over de omzet en kosten van afgelopen maand.

 

Wilt u graag wekelijks op de hoogte gesteld worden van uw werkkapitaal? Dan maakt u daarvoor een widget aan. Daarnaast kunt u voorgenoemde data ook geautomatiseerd in een managementrapportage laten schieten, welke u op elk moment van de dag kan laten genereren.

iMuis is beschikbaar op al uw apparaten, wanneer u dat wilt. 

Partner: Twinfield

Speedbooks Online rapportagesoftware is te koppelen met Twinfield. Twinfield is een boekhoudpakket dat volledig in de cloud functioneert. De gebruikers van Twinfield zijn ondernemers, maar ook grote accountancykantoren maken gebruik van de boekhoudsoftware. De software van Speedbooks Online zorgt ervoor dat Twinfield nog waardevoller wordt voor de gebruiker.

 

De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u eenvoudiger rapportages kan genereren vanuit Twinfield. Dit betekent niet alleen dat uw boekhouding nog sneller en eenvoudiger wordt, het betekent ook dat u financiële data makkelijk om kan zetten naar inzichten en analyses. Bent u bijvoorbeeld elk jaar veel tijd kwijt aan het opstellen van een jaarrekening, die u vervolgens ook nog handmatig moet deponeren? In Speedbooks Online gaat dit proces automatisch! Met één druk op de knop heeft u de jaarrekening gegenereerd waarna u met de tweede klik op de knop deze heeft gedeponeerd!

 

Twinfield is een boekhoudpakket dat volledig online werkt, wat ook het geval is bij de rapportagesoftware van Speedbooks Online. Het functioneren van de software in een cloud omgeving heeft een verschillende voordelen:

 

  • Altijd en overal inzage
  • Automatische back-up en borging
  • Meer veiligheid door encryptie en data niet langer op fysieke schijven

 

Partner: Snelstart

De software van Snelstart maakt de boekhouding voor ieder bedrijf gemakkelijk. Met deze software wordt iedere onderneming geholpen met complexe administratieve vraagstukken door middel van softwarematige oplossingen. In de software is het mogelijk om een goede samenwerking aan te gaan tussen de accountant en ondernemers. Daar waar de ondernemer bonnetjes en overige facturen invoert, kan de accountant controleren en corrigeren waar nodig.

 

Koppeling Snelstart en Speedbooks online maakt het opstellen van jaarrekeningen en rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Snelstart en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van jaarrekeningen en rapportages voorbij. Hierdoor bespaart u veel tijd, tijd die u kan investeren in zaken die er echt toe doen voor het bedrijf. De koppeling zorgt ervoor dat u geen kans laat liggen. Hierdoor wordt de software nog waardevoller.

Onze resellers, onze experts

De resellers van Speedbooks vormen een schakel tussen ons en onze eindgebruikers. Zij bieden Speedbooks onder onze naam of onder een eigen merknaam aan.

Wij noemen onze resellers ook wel: Value Added Reseller (VAR), omdat zij een wederverkoper zijn die een meerwaarde toevoegt aan ons product, zoals bijvoorbeeld assistentie met de installatie en de werking van de software.

 

Dit zijn de resellers van Speedbooks:

 

 

Daarnaast werken we met een aantal zogenaamde implementatie-experts samen. Deze software deskundigen geven trainingen door het hele land en/of komen bij bedrijven en organisaties langs om Speedbooks perfect op maat in te stellen.

 

Deze experts zijn:  

 

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar