Speedbooks® Advanced 

Heb je geen online administratiepakket? Of heb je meer eisen op het gebied van consoliderenkostenplaatsen of SBR-deponering? Dan introduceren wij je graag aan Speedbooks® Advanced. 

  • Beschikbaar in zowel een desktop/local installed- als een cloud hosted-versie.
  • Te koppelen met 180 offline pakketten.
  • Op maat samen te stellen pakket.

Speedbooks® Advanced in de cloud

Steeds meer bedrijven kiezen voor een cloud strategie. Met Speedbooks® Advanced geeft Speedbooks® hier invulling aan. Vanuit een van de meest geavanceerde datacenters wordt Speedbooks® gepubliceerd als remote app. Zo maak je eenvoudig vanaf ieder apparaat verbinding met jouw applicatie. Door de schaalgrote en de professionele aanpak is betrouwbaarheid gegarandeerd:

  • Het datacenter is ISO 27001 / ISAE 3402/ NEN 1010 / NEN 3140 gecertificeerd. 
  • De verbinding verloopt via een beveiligde SSL verbinding.  

De voordelen van Speedbooks® Advanced op een rij

Automatische koppeling met jouw offline administratiepakket
Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, heb je met Speedbooks® altijd en overal realtime inzicht in je cijfers. 
Een compleet overzicht met consolideren
Als je bedrijf per vestiging of afdeling een eigen administratie bijhoudt, kan het lastig zijn om inzicht te krijgen in de cijfers van je onderneming als geheel. Daarom heeft Speedbooks® Advanced een consolidatie-functie waarmee je verschillende administraties kunt samenvoegen.
Voorafgaande journaalposten
Maak je fouten in de boekhouding? Dan is dat niet direct een ramp. Met behulp van voorafgaande journaalposten maak je het geheel weer kloppend.
Kostenplaatsen en kostendragers
Hoe je bedrijf als geheel het doet, zegt niet altijd alles over hoe specifieke afdelingen, onderdelen of projecten presteren De kostenplaats module van Speedbooks® Advanced helpt je om hun afzonderlijke effectiviteit te beoordelen.
Deponeren met 1 druk op de knop
De jaarstukken van je bedrijf moet je sinds een paar jaar verplicht digitaal aanleveren bij de Kamer van Koophandel. Dat gaat via Standard Business Reporting (SBR). Met Speedbooks® Advanced kun je dat veilig en snel doen door één druk op de knop.

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw pakket

Bel ons op: 0513 - 820 130

Of mail naar: sales@speedbooks.com

 

Vraag advies op maat aan

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar