Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Speedbooks® Advanced 

Heb je geen online administratiepakket? Of heb je meer eisen op het gebied van consolideren, kostenplaatsen of SBR-deponering? Dan introduceren wij je graag aan Speedbooks® Advanced. 

Nu ook in de cloud
Om de connectiviteit en continuïteit voor de toekomst te waarborgen is het nu mogelijk om Speedbooks®  vanuit de cloud te bereiken. Vanuit een van de meest geavanceerde datacenters wordt Speedbooks® gepubliceerd als remote app. Zo maak je vanaf ieder apparaat eenvoudig verbinding met jouw applicatie:

  • Het datacenter is ISO 27001 / ISAE 3402 / NEN 1010 / NEN 3140 gecertificeerd. 
  • De verbinding verloopt via een beveiligd SSL certificaat.

 

De voordelen van Speedbooks® Advanced op een rij

Automatische koppeling met jouw offline administratiepakket
Dankzij de automatische databasekoppeling met de meest gangbare administratiepakketten, heb je met Speedbooks® altijd en overal realtime inzicht in je cijfers. 
Een compleet overzicht met consolideren
Als je bedrijf per vestiging of afdeling een eigen administratie bijhoudt, kan het lastig zijn om inzicht te krijgen in de cijfers van je onderneming als geheel. Daarom heeft Speedbooks® Advanced een consolidatie-functie waarmee je verschillende administraties kunt samenvoegen.
Voorafgaande journaalposten
Maak je fouten in de boekhouding? Dan is dat niet direct een ramp. Met behulp van voorafgaande journaalposten maak je het geheel weer kloppend.
Kostenplaatsen en kostendragers
Hoe je bedrijf als geheel het doet, zegt niet altijd alles over hoe specifieke afdelingen, onderdelen of projecten presteren De kostenplaats module van Speedbooks® Advanced helpt je om hun afzonderlijke effectiviteit te beoordelen.
Deponeren met 1 druk op de knop
De jaarstukken van je bedrijf moet je sinds een paar jaar verplicht digitaal aanleveren bij de Kamer van Koophandel. Dat gaat via Standard Business Reporting (SBR). Met Speedbooks® Advanced kun je dat veilig en snel doen door één druk op de knop.
Advanced heeft nog veel meer rapportagemogelijkheden
Speedbooks® Advanced is standaard al een bijzonder compleet rapportagepakket. En doordat we diverse aanvullende modules hebben aanpasbaar aan individuele wensen en behoeftes.
Onze specialisten laten je graag zien wat Speedbooks® voor jou kan betekenen. Maak een afspraak voor een demonstratie en vrijblijvend advies

Maak kennis met de uitgebreide functies van Speedbooks® rapportagesoftware

Tijdens deze live demo laten wij je graag de werking én de voordelen van Speedbooks® rapportagesoftware zien.

Maak nu gratis een afspraak op locatie met één van onze experts, zodat wij jou alles kunnen laten zien over ons meest geavanceerde oplossing op het gebied van rapportagesoftware. 

Maak nu een afspraak voor een gratis demo en prijsoverzicht

Welke functionaliteit van Speedbooks® Advanced is voor jou belangrijk?

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar