Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

SBR-deponering voor het MKB

(Beschikbaar in Speedbooks® Advanced/Binnenkort ook in Speedbooks® ONLINE). De jaarstukken van je bedrijf moet je sinds een paar jaar verplicht digitaal aanleveren bij de Kamer van Koophandel. Dat gaat via Standard Business Reporting (SBR). Met Speedbooks®  kun je dat veilig en snel doen door één druk op de knop.

1. Zet data eenvoudig om

Binnen Speedbooks® is het deponeren van de jaarcijfers bij de KvK een apart onderdeel van de rapportages. Je zet je jaarcijfers heel eenvoudig om in SBR-formaat. Daarna kun je het aangemaakte bericht inzien en vervolgens direct deponeren

2. Beveiligde omgeving

De rapportagesoftware van Speedbooks®  werkt volgens de laatste SBR-richtlijnen. En dankzij de koppeling met de speciaal daarvoor ingerichte en beveiligde omgeving XBRLOne weet je zeker dat je gegevens veilig worden opgeslagen.

3. Exclusief voor Speedbooks offline

Het deponeren van de jaarrekening via SBR is een exclusieve functie van de offline versie van Speedbooks: Speedbooks® Advanced. Via het online dashboard op de mobiele app kun je de cijfers van je bedrijf altijd en overal inzien.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar