Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Financieel dashboard voor het MKB

Nooit meer verdwalen in een onduidelijke brij aan cijfers. Het financieel dashboard van Speedbooks® biedt je een helder overzicht van de prestaties van je bedrijf, zodat je in één oogopslag weet waar je aan toe bent.

1. Deel het dashboard in naar jouw wensen

Het financieel dashboard geeft visueel weer hoe je bedrijf het doet. Voeg extra grafieken of widgets toe om het dashboard perfect op jouw behoeften aan te laten sluiten.

2. Altijd realtime inzicht in je cijfers

Als ondernemer wil je snel kunnen schakelen. Daarom worden de financiële gegevens van je bedrijf realtime bijgewerkt. Je weet dan meteen wat er goed gaat en waar je bij moet sturen.

Om Speedbooks® te gebruiken hoef je niet achter een computer te zitten en je hebt zelfs geen internet nodig. De slimme software is dankzij een mobiele app ook op mobiel en tablet te bekijken en er is zowel een Online als een Advanced versie.

3. Pas het dashboard aan naar jouw wensen

Door het aanmaken en personaliseren van widgets kan je het financieel dashboard helemaal inrichten naar jouw eigen wensen of die van jouw klant. De widgets in het financieel dashboard vertalen de cijfers naar overzichtelijke grafieken en tabellen, zodat je gevoel krijgt bij je cijfers.

Ben jij benieuwd naar het financieel dashboard en naar de eindeloze mogelijkheden van de widgets? Klik dan op de demonstratievideo hieronder

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar