Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Driejaars­prognose voor het MKB

Wil je graag een externe financiering aanvragen of ben je gewoon benieuwd wat de verwachtingen voor je onderneming zijn? Met Speedbooks® stel je snel en gemakkelijk een driejaarsprognose op die jou en andere partijen inzicht biedt.

1. Uitgebreide rapportage

Niemand heeft een glazen bol, maar met de driejaarsprognose van Speedbooks® kun je toch een kijkje nemen in de verwachte toekomst van je bedrijf. Het rapport is heel uitgebreid: het bevat zowel een exploitatiebegroting als een balansbegroting en een liquiditeitsbegroting.

2. Ondersteun je financieringsaanvraag

Een geldverstrekker wil graag wat zekerheid voor hij besluit om in een onderneming te investeren. Met de driejaarsprognose kun je laten zien dat je een veilige keus bent voor financiering, zonder dat je dagen kwijt bent aan het opstellen van uitgebreide rapportages.

3. Heldere weergave

Dankzij de visuele weergave van de cijfers is het heel duidelijk wat de prognose is voor het bedrijf in de komende drie jaar. Je kunt de vormgeving en weergave bovendien zelf nog aanpassen.

Voorbeeld rapportage

Ben je benieuwd hoe deze rapportage eruit ziet in de software van Speedbooks®? Download hier de voorbeeldrapportage van de driejaarsprognose. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar