Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Consolideren voor het MKB

Als je bedrijf per vestiging of afdeling een eigen administratie bijhoudt, kan het lastig zijn om inzicht te krijgen in de cijfers van je onderneming als geheel. Daarom heeft Speedbooks® een consolidatie-functie waarmee je verschillende administraties kunt samenvoegen. Beschikbaar voor Speedbooks® Online en  Speedbooks® Advanced. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw boekhoudpakket.

 

1. Vergelijk cijfers per onderdeel

Met Speedbooks® kun je administraties heel nauwkeurig consolideren, op verschillende niveaus. Dat maakt het eenvoudig om de prestaties van een bepaald onderdeel te vergelijken met de totaalcijfers van je bedrijf.

2. Flexibel in gebruik

Met deze tool kunnen verschillende administratie worden samengevoegd. Je kunt eliminaties zowel handmatig als automatisch ingeven, en je kunt op diverse niveaus sub-consolidaties aanmaken.

3. Diverse standaard rapportages

Een maatschap of holding met meerdere dochterbedrijven is verplicht om de jaarrekening te consolideren. Speedbooks® maakt dat makkelijk met een standaard model. Ook voor het rapporteren van tussentijdse cijfers of geconsolideerde budgetten zijn standaard modellen.

Voorbeeldrapportages consolideren

Bekijk hier een voorbeeld van het consolidatieoverzicht of de geconsolideerde jaarrekening.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar