Meer gevoel bij je cijfers

De #1 businessrapportagesoftware voor ondernemers
 • Dé aanvulling op jouw administratiepakket
 • Meer dan 10.000 tevreden gebruikers

Betere beslissingen door het juiste inzicht in je cijfers

 • Snel en eenvoudig inzicht in je financiën
 • Meer gevoel bij je cijfers door visuele rapportages
 • Realtime en overal beschikbaar

De rapportagesoftware van Speedbooks® geeft je gevoel bij je cijfers, zodat jij de juiste beslissingen neemt.  

Snel en eenvoudig inzicht in je financiën

Moeilijke spreadsheets en onoverzichtelijke rapportages zijn verleden tijd met Speedbooks®. Dankzij het visuele dashboard krijg je snel en eenvoudig inzicht in jouw financiën. Stel in een handomdraai een jaarrekening op en krijg een doorkijkje naar de toekomst met een liquiditeitsprognose. Meer weten? Bekijk de video hieronder en ontdek hoe makkelijk het voor je kan worden.

Dit kun je allemaal met Speedbooks®

1. Financieel dashboard en mobiele app
Altijd en overal inzicht in je cijfers.
2. Managementrapportages opstellen
Eenvoudig de juiste rapportages beschikbaar.
3. Jaarrekening maken
In een handomdraai geregeld.
4. Liquiditeitsbegroting opstellen
Neem alvast een kijkje in de toekomst.
5. Budgetrapportages
Bijsturen voordat het te laat is.

Eenvoudig te koppelen met de meest gangbare online en offline administratiepakketten

Speedbooks® koppelt met alle gangbare online pakketten, zoals: Afas, Cash, E-boekhouden, Exact Online, iMuis Online, Quickbooks Online, Snelstart, Twinfield, Visma eAccounting, Xero en Yuki. Je kunt Speedbooks® ook koppelen aan 180 offline pakketten.

Is onze oplossing ook iets voor jou? Zij gingen je voor:

 • “Vanaf het begin hebben we heel veel aan Speedbooks gehad. De eerste jaarrekening van de Stichting hebben we in Speedbooks gemaakt! En dat doen we nu nog steeds!”

  Naomi Hendriks, Musis en Stadstheater Arnhem
 • “Ik vind Speedbooks erg gebruiksvriendelijk. Bij vragen ook goed en snel geholpen door de helpdesk. Wij zijn klant geworden om onze jaarrekeningen zelf samen te stellen en de deponering bij de KvK te doen.”

  Leo van den Ban, Oriental Group
 • “Het realtime dashboard van Speedbooks geeft ons het inzicht dat wij als bedrijf nodig hebben. We gebruiken de basis rapportagesoftware om snel inzicht te krijgen in waar we staan en waar eventueel ruimte is om uit te breiden.”

  Create B.V.
 • “Het handigst aan Speedbooks is het snel en foutloos kunnen rapporteren. Mocht er alsnog een fout in zitten dan is herstel een fluitje van een cent. Speedbooks bespaart mij veel tijd in het maandelijkse rapportageproces.”

  Gerard Gruis, Elfsteden IJshal
 • “Het gemak waarmee ik nu vanuit mijn basisadministratie een jaarrekening en managementrapportages kan maken, gun ik iedereen.”

  Peter Haaring, woningstichting De Zes Kernen
 • “We hebben een format ontwikkeld die past bij de wensen van onze organisatie. Het is fijn dat deze naar onze eigen inzichten aan te passen is. De support tijdens de ontwikkeling van ons eigen format was uitstekend.”

  Karin Niers-Lubbers, Zorggroep Vitez
 • “Het grootste voordeel van van Speedbooks is het gemakkelijk versturen van de jaarcijfers naar de KvK met de SBR-koppeling van Speedbooks. Deze functie scheelt veel tijd en is kostenbesparend.”

  Ruud Stuursma, Seatrade Groningen B.V.
 • “Bij gestandaardiseerde rapportages laad je de gegevens in en dan is het bijna letterlijk een druk op de knop en klaar. Ik kan het ieder bedrijf aanraden.”

  Youri Haddeman, Interparking 

Is onze oplossing ook iets voor jou? Zij gingen je voor:

“Vanaf het begin hebben we heel veel aan Speedbooks gehad. De eerste jaarrekening van de Stichting hebben we in Speedbooks gemaakt! En dat doen we nu nog steeds!”

Naomi Hendriks, Musis en Stadstheater Arnhem

“Ik vind Speedbooks erg gebruiksvriendelijk. Bij vragen ook goed en snel geholpen door de helpdesk. Wij zijn klant geworden om onze jaarrekeningen zelf samen te stellen en de deponering bij de KvK te doen.”

Leo van den Ban, Oriental Group

“Het realtime dashboard van Speedbooks geeft ons het inzicht dat wij als bedrijf nodig hebben. We gebruiken de basis rapportagesoftware om snel inzicht te krijgen in waar we staan en waar eventueel ruimte is om uit te breiden.”

Create B.V.

“Het handigst aan Speedbooks is het snel en foutloos kunnen rapporteren. Mocht er alsnog een fout in zitten dan is herstel een fluitje van een cent. Speedbooks bespaart mij veel tijd in het maandelijkse rapportageproces.”

Gerard Gruis, Elfsteden IJshal

“Het gemak waarmee ik nu vanuit mijn basisadministratie een jaarrekening en managementrapportages kan maken, gun ik iedereen.”

Peter Haaring, woningstichting De Zes Kernen

“We hebben een format ontwikkeld die past bij de wensen van onze organisatie. Het is fijn dat deze naar onze eigen inzichten aan te passen is. De support tijdens de ontwikkeling van ons eigen format was uitstekend.”

Karin Niers-Lubbers, Zorggroep Vitez

“Het grootste voordeel van van Speedbooks is het gemakkelijk versturen van de jaarcijfers naar de KvK met de SBR-koppeling van Speedbooks. Deze functie scheelt veel tijd en is kostenbesparend.”

Ruud Stuursma, Seatrade Groningen B.V.

“Bij gestandaardiseerde rapportages laad je de gegevens in en dan is het bijna letterlijk een druk op de knop en klaar. Ik kan het ieder bedrijf aanraden.”

Youri Haddeman, Interparking 

Altijd hulp bij de hand

Speedbooks® is erg eenvoudig te gebruiken. Maar kom je er even niet uit, dan helpen we met veel plezier. Bijvoorbeeld met heldere tutorials, artikelen en een enthousiast supportteam. Ook houden we webinars waar je al je vragen kunt stellen. Inschrijven voor een webinar doe je hier, ook als je nog geen klant bent.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar