Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Yuki

Maak het opstellen van rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen Yuki en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van rapportages voorgoed verleden tijd. Doordat alle financiële data wordt omgezet in overzichtelijke analyses. Daarbij is het mogelijk dat er de tussen de twee pakketten een inzage tot stand komt waarbij de prestaties van elk bedrijfsonderdeel wordt getoond. Hierdoor wordt de software van Yuki nog waardevoller voor het bedrijf.

Yuki
De software van Yuki maakt het voor iedere accountant gemakkelijk om de boekhouding bij te houden. Met behulp van Robotic accounting worden zoveel mogelijke handelingen geautomatiseerd. Hierdoor worden kosten en tijd bespaart. Zo blijft u – als accountant – voorzien van de juiste informatie en kunt u de klant voorzien van een nog kwalitatiever advies. Bovendien is Yuki, net als Speedbooks Online, te gebruiken op zowel desktop als via de app op uw mobiele telefoon.

Rapportagetool voor Yuki
De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te bekijken in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat je boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van Yuki en Speedbooks Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in een overzichtelijk rapport. Op deze manier blijft er tijd over om te doen waar je goed in bent: het financiële advies. Hierbij is de rapportagesoftware van Speedbooks Online een hulptool door middel van managementrapportage en wordt de financiële data omgezet in een rapportage die ondersteuning biedt bij het keuzeproces van het management.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar