Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met Xero

Maak het opstellen van rapportages gemakkelijker. Met de koppeling tussen XERO en Speedbooks Online is het handmatig opstellen van rapportages verleden tijd. De financiële data die wordt ontwikkeld vanuit het boekhoudpakket van XERO is de basis voor de verschillende overzichten en dashboards van Speedbooks Online. Hierdoor heeft de software van XERO nog meer waarde voor jouw bedrijf.

Xero
De software van XERO maakt de boekhouding voor iedere onderneming eenvouding. Met een overzicht van alle geldstromen is er altijd grip op de financiën. Zo is het mogelijk om betalingen te voldoen met behulp van de software van XERO. Ook kunnen alle medewerkers in een overzicht worden weergegeven en hun salaris kan met de software worden bijgehouden. Daarnaast is er de mogelijkheid om verschillende projecten inzichtelijk te maken op basis van tijd en geld, om dit vervolgens te beoordelen.

Rapportagetool voor XERO
De rapportagetool van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle financiële data in een oogopslag is te zien in een overzichtelijk dashboard. Dat betekent dat je boekhouding nóg eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Met de koppeling tussen de software van XERO en Speedbooks Online worden alle gegevens vanuit uw boekhoudpakket omgezet in overzichtelijke analyses.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar