Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Koppeling met iMuis

Koppeling met iMuis
Online boekhouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De koppeling met iMuis van Speedbooks® Online zorgt ervoor dat je nog meer waarde kan halen uit uw online boekhoudpakket van iMuis. Door de integratie van Speedbooks® Online en de iMuis omgeving kun je gebruik maken van op maat gemaakte rapportages.

Rapportagetool voor iMuis
Met de rapportagetool voor iMuis van Speedbooks kun je snel en op een gebruiksvriendelijke manier jouw financiën checken. Dit kan zowel in de browser als op je tablet en in de mobiele app. Zodra je een administratie van iMuis inleest wordt er automatisch een financieel dashboard gegenereerd, welke aanpasbaar is naar wens. Zo kun je bijvoorbeeld widgets toevoegen voor debiteuren en crediteuren, maar ook grafieken inladen over de omzet en kosten van afgelopen maand. Wil je graag wekelijks op de hoogte gesteld worden van uw werkkapitaal? Dan maak je daarvoor een widget aan. Daarnaast kun je voorgenoemde data ook geautomatiseerd in een managementrapportage laten schieten, welke je op elk moment van de dag kan laten genereren.

Zo koppel je iMuis Online met Speedbooks®

Ga naar administratie bewerken pagina.


Onder het kopje “Financieel data” Selecteer je iMuis Online (RGS), de RGS betekent dat wanneer er in iMuis Online (RGS), gebruik wordt gemaakt van RGS dat Speedbooks® de rubricering volgens deze standaard gaat doen, als er niet bekend is als dit gebruikt wordt neem contact op met Muis.


Vind hier de uitleg hoe de omgevingscode aangemaakt kan worden. Nadat de omgevingscode aangemaakt is kan deze worden ingevoerd. Klik vervolgens op “Inloggen” (1).


  • Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen.
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” (1) de periode die ingelezen moet worden
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” (2) tot en met welke periode Speedbooks® de data moet gaan ophalen

Tip: Dit kan altijd aangepast worden, door opnieuw naar “Financieel data” te gaan en deze periodes aan te passen en op inlezen te klikken. De knop "bewaren" leest de data niet opnieuw in, maar die bewaard deze data alleen.
Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” (3) te drukken.

 

Omgevingscode aangemaakt

Deze code kun je vinden binnen https://www.imuisonline.com/.

  • Je logt in met jouw iMuis gegevens.
  • Je gaat naar Muis Apps


 

  • Vervolgens zoek je Speedbooks® op binnen de apps.
  • Klik vervolgens op Speedbooks®, dan verschijnt het volgende scherm:


  • Je kunt via deze code inloggen binnen Speedbooks®.

 

gebruikershandleidingen

Bekijk ook onze gebruikershandleidingen

Nu je jouw boekhoudpakket hebt gekoppeld met Speedbooks® kan je gebruik maken van de eindeloze voordelen. Om je nog beter op weg te helpen hebben we gebruikershandleidingen gemaakt. Wacht niet langer en ga van start. Mocht je nog vragen hebben kan je jouw vragen altijd rechts onderin het scherm stellen aan één van onze medewerkers. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar

Close