Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Speedbooks® Advanced 

Heb je geen online administratiepakket? Of heb je meer eisen op het gebied van consolideren, kostenplaatsen of SBR-deponering? Dan introduceren wij je graag aan Speedbooks® Advanced. 

Nu ook in de cloud
Om de connectiviteit en continuïteit voor de toekomst te waarborgen is het nu mogelijk om Speedbooks®  vanuit de cloud te bereiken. Vanuit een van de meest geavanceerde datacenters wordt Speedbooks® gepubliceerd als remote app. Zo maak je vanaf ieder apparaat eenvoudig verbinding met jouw applicatie:

  • Het datacenter is ISO 27001 / ISAE 3402 / NEN 1010 / NEN 3140 gecertificeerd. 
  • De verbinding verloopt via een beveiligd SSL certificaat.

De voordelen van Speedbooks® Advanced

Directe koppeling met jouw administratiepakket
Met de automatische databasekoppelingen koppelt Speedbooks® direct met de database van jouw administratiepakket. Hierdoor zijn jouw cijfers altijd up-to-date.  
Een compleet overzicht met consolideren
Met de consolideren-tool voeg je verschillende administraties eenvoudig samen, zodat je inzicht krijgt in de cijfers van het bedrijf als geheel. Op basis hiervan kun je je klant vervolgens uitstekend adviseren.
Voorafgaande journaalposten
Maak je fouten in de boekhouding? Dan is dat niet direct een ramp. Met behulp van voorafgaande journaalposten in Speedbooks® Advanced maak je het geheel weer kloppend.
Kostenplaatsen en kostendragers
Geef je klant niet alleen inzicht in de cijfers van zijn gehele onderneming, maar zoom met de kostenplaats module eenvoudig in op locaties of afdelingen.
SBR-deponeren bij de KvK
Het deponeren van de jaarstukken kan niet simpeler met de speciaal ingerichte en beveiligde SBR-omgeving, waarmee je de cijfers veilig opslaat en direct bij de KvK kunt deponeren.
Advanced heeft nog veel meer rapportagemogelijkheden
Speedbooks® Advanced is standaard al een bijzonder compleet rapportagepakket. En doordat we diverse aanvullende modules hebben aanpasbaar aan individuele wensen en behoeftes.
Onze specialisten laten je graag zien wat Speedbooks® voor jou kan betekenen. Maak een afspraak voor een demonstratie en vrijblijvend advies

Maak kennis met de uitgebreide functies van Speedbooks® rapportagesoftware

Tijdens deze live demo laten wij je graag de werking én de voordelen van Speedbooks® rapportagesoftware zien.

Maak nu gratis een afspraak op locatie met één van onze experts, zodat wij jou alles kunnen laten zien over ons meest geavanceerde oplossing op het gebied van rapportagesoftware. 

Maak nu een afspraak voor een gratis demo en prijsoverzicht

Welke functionaliteit van Speedbooks® Advanced is voor jou belangrijk?

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar