Speedbooks® Advanced 

Heb je geen online administratiepakket? Of heb je meer eisen op het gebied van consolideren, kostenplaatsen of SBR-deponering? Dan introduceren wij je graag aan Speedbooks® Advanced. 

  • Beschikbaar in zowel een desktop/local installed- als een cloud hosted-versie.
  • Te koppelen met 180 offline pakketten.
  • Stel je pakket op maat samen. 

Speedbooks® Advanced in de cloud

Om de connectiviteit en continuïteit voor de toekomst te waarborgen is het nu mogelijk om Speedbooks®  vanuit de cloud te bereiken. Vanuit een van de meest geavanceerde datacenters wordt Speedbooks® gepubliceerd als remote app. Zo maak je vanaf ieder apparaat eenvoudig verbinding met jouw applicatie:

  • Het datacenter is ISO 27001 / ISAE 3402/ NEN 1010 / NEN 3140 gecertificeerd. 
  • De verbinding verloopt via een beveiligd SSL certificaat.

De voordelen van Speedbooks® Advanced

Directe koppeling met jouw offline administratiepakket
Met de automatische databasekoppelingen koppelt Speedbooks® direct met de database van jouw administratiepakket. Hierdoor zijn jouw cijfers altijd up-to-date.  
Een compleet overzicht met consolideren
Met de consolideren-tool voeg je verschillende administraties eenvoudig samen, zodat je inzicht krijgt in de cijfers van het bedrijf als geheel. Op basis hiervan kun je je klant vervolgens uitstekend adviseren.
Voorafgaande journaalposten
Maak je fouten in de boekhouding? Dan is dat niet direct een ramp. Met behulp van voorafgaande journaalposten in Speedbooks® Advanced maak je het geheel weer kloppend.
Kostenplaatsen en kostendragers
Geef je klant niet alleen inzicht in de cijfers van zijn gehele onderneming, maar zoom met de kostenplaats module eenvoudig in op locaties of afdelingen.
SBR-deponeren bij de KvK
Het deponeren van de jaarstukken kan niet simpeler met de speciaal ingerichte en beveiligde SBR-omgeving, waarmee je de cijfers veilig opslaat en direct bij de KvK kunt deponeren.

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw pakket

Bel ons op: 0513 - 820 130

Of mail naar: sales@speedbooks.com

Vraag advies op maat aan

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar