Referenties

Dit zeggen onze klanten:

Meindert Bruinsma, AKSOS 

“Wat ze beloven maken ze waar,” gaat Bruinsma verder. “Zelf ben ik vooral cijfermatig ingesteld, maar mijn klanten juist meer visueel. Dat kan uitstekend met de oplossingen van Speedbooks®. Grafieken, staafdiagrammen, noem maar op, de klant ziet meteen hoe hij er voor staat en waar hij naartoe gaat.

Bekijk hier de advertorial met Meindert Bruinsma van AKSOS.

Martin Prenen, Grip Accountants en Adviseurs. 

"We kwamen met Speedbooks in aanraking toen wij jaren geleden op zoek waren naar een passende tool voor het maken van actuele financiële rapportages. Onze klanten actueel inzicht geven in hun cijfers is voor ons en onze klanten uiteraard heel belangrijk en actuele cijfers zien wij als voorwaarde voor het geven van écht goed advies. Naar wens aan te passen Speedbooks is een applicatie die ervoor zorgt dat de cijfers snel en zonder gedoe op de juiste plaats komen te staan. Daarbij kun je je financiële rapportage aanpassen zoals je wilt; je kunt KPI's en visuals bijvoorbeeld makkelijk afstemmen op de behoeften van een klant."

Bekijk hier de advertorial met Martin Prenen van Grip Accountants en Adviseurs.

Eddy Libbenga, MRW accountants en adviseurs

"MRW gebruikt Speedbooks, daardoor houden we tijd over om met onze klanten mee te denken. Ongevraagd advies op tafel leggen, daar kun je je mee onderscheiden. We hebben veel klanten die elk kwartaal een volledig overzicht van ons krijgen. Bijkomend voordeel is dat we aan het eind van het jaar 90 procent van de jaarcijfers dan al klaar hebben."   

Ton Huisman, Your Controller

"Doordat Twinfield boekhoudsoftware Speedbooks als handige aanvulling recommandeerde ben ik met Speedbooks in contact gekomen. De mogelijkheden, output en bedieningsgemak spraken mij direct aan, waarna ik eind 2015 het pakket direct heb aangeschaft. Ik beoordeel Speedbooks zeer positief zowel qua mogelijkheden, techniek en effectiviteit van de helpdesk. In mijn optiek is alles even handig maar het consolideren en rapporteren van complexe internationale organisaties geeft mij persoonlijk het meeste toegevoegde waarde. Met Speedbooks is een enorme tijdwinst te behalen voor financials voor kwalitatief goede en volledige rapportages, die bovendien nog op maat kunnen worden aangepast."

Fey Mohamed, NKM Finance

“Eén van de onderwerpen waar Speedbooks voor enorme tijdswinst zorgt, is de jaarrekening. Dat was een arbeidsintensieve klus, met het verwerken van veel data in verschillende templates. Daar was je zo 10 tot 15 uur mee bezig. Met Speedbooks is dat anders! De software vult alle cijfers automatisch in één template in. Wij hoeven het alleen nog te controleren. Dat kost een stuk minder tijd, waardoor we onze klanten veel beter kunnen helpen.

Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan real-time inzicht en informatie op basis van alle data die beschikbaar is. Speedbooks helpt daar ontzettend bij. Het scheelt ook veel hoofdpijn: je hebt veel minder stress om de jaarrekening op tijd af te ronden. Ook qua service werkt het prettig met Speedbooks. Elk administratiekantoor kan er de vruchten van plukken.”

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar