Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Referenties

Dit zeggen onze klanten:

Het ondernemersverhaal van Mathias, adviseur bij Tax Supply Bedrijfsadministraties BV

"De koppeling tussen Speedbooks® rapportagesoftware en Informer levert mij efficiëntie op!"

Met zijn administratiekantoor Tax Supply Bedrijfsadministraties BV groeit Mathias met zijn klanten mee. Ontdek zijn complete ondernemersverhaal.

Bekijk de video voor het ondernemersverhaal. 

Jaap Boas, Ooms – Abenboas

'Voor een introductie van het programma heb ik een webinar gevolgd, maar dat was voor mij niet allemaal even duidelijk. Er zaten wel veel praktijkvoorbeelden in waar ik iets mee kon. Er zijn ook veel YouTube filmpjes met uitleg.

Nog een groot voordeel van Speedbooks is de snelheid waarmee je jaarrekeningen kunt maken. Daar adverteren ze mee, en maken dat ook echt waar.'

Bekijk hier de advertorial met Jaap Boas van Abenboas

Het voordeel van Speedbooks® volgens Mario de Laat van AXP Adviseurs

Bij advies- en administratiekantoor AXP Adviseurs maken ze ruim 600 jaarrekeningen en daarom is het heel belangrijk dat het proces snel en efficiënt gaat. Met de rapportagesoftware van Speedbooks kunnen ze dat.

“Door het gebruik van Speedbooks® en door de standaardisering van rapportages hebben we veel meer tijd voor de klant.” 

Ton Ooms, Ooms – Elzakkers Accountants en Belastingadviseurs

‘Speedbooks is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Nieuwe klanten zijn eenvoudig en snel toe te voegen en binnen een uur hebben we de eerste cijfers paraat. Rapportages zijn ook makkelijk op een tablet of telefoon te raadplegen zodat je altijd en overal inzicht hebt in de stand van zaken.

Bekijk hier de advertorial met Ton Ooms. 

Ton Huisman - Your Controller

"Doordat Twinfield boekhoudsoftware Speedbooks als handige aanvulling recommandeerde ben ik met Speedbooks in contact gekomen. De mogelijkheden, output en bedieningsgemak spraken mij direct aan, waarna ik eind 2015 het pakket direct heb aangeschaft. Ik beoordeel Speedbooks zeer positief zowel qua mogelijkheden, techniek en effectiviteit van de helpdesk.

In mijn optiek is alles even handig maar het consolideren en rapporteren van complexe internationale organisaties geeft mij persoonlijk het meeste toegevoegde waarde. Met Speedbooks is een enorme tijdwinst te behalen voor financials voor kwalitatief goede en volledige rapportages, die bovendien nog op maat kunnen worden aangepast."

Mario de laat - AXP Adviseurs 

‘Door met Speedbooks te werken kan ik veel sneller en dus goedkoper werken. Ik gebruik Fiscaal online bijvoorbeeld heel veel. Elke klant moet een aangifte vennootschapsbelasting doen, dus dan moet ik wel exporteren. Speedbooks kan dan een rapport omzetten, dat ik weer makkelijk kan importeren in Fiscaal-online.’ 

Bekijk hier de advertorial met Mario de Laat.

Rick Dam & Eddy Libbenga, MRW accountants en adviseurs

"MRW gebruikt Speedbooks, daardoor houden we tijd over om met onze klanten mee te denken. Ongevraagd advies op tafel leggen, daar kun je je mee onderscheiden. We hebben veel klanten die elk kwartaal een volledig overzicht van ons krijgen. Bijkomend voordeel is dat we aan het eind van het jaar 90 procent van de jaarcijfers dan al klaar hebben."   

Bekijk hier de advertorial met Eddy Libbenga. 

Martin Prenen - Grip Accountants en Adviseurs. 

"We kwamen met Speedbooks in aanraking toen wij jaren geleden op zoek waren naar een passende tool voor het maken van actuele financiële rapportages. Onze klanten actueel inzicht geven in hun cijfers is voor ons en onze klanten uiteraard heel belangrijk en actuele cijfers zien wij als voorwaarde voor het geven van écht goed advies. Naar wens aan te passen Speedbooks is een applicatie die ervoor zorgt dat de cijfers snel en zonder gedoe op de juiste plaats komen te staan. Daarbij kun je je financiële rapportage aanpassen zoals je wilt; je kunt KPI's en visuals bijvoorbeeld makkelijk afstemmen op de behoeften van een klant."

Bekijk hier de advertorial met Martin Prenen van Grip Accountants en Adviseurs.

Meindert Bruinsma - AKSOS 

“Wat ze beloven maken ze waar,” gaat Bruinsma verder. “Zelf ben ik vooral cijfermatig ingesteld, maar mijn klanten juist meer visueel. Dat kan uitstekend met de oplossingen van Speedbooks®. Grafieken, staafdiagrammen, noem maar op, de klant ziet meteen hoe hij er voor staat en waar hij naartoe gaat.

Bekijk hier de advertorial met Meindert Bruinsma van AKSOS.

Rob van der Graaf - VDG & Partners

‘Door met Speedbooks te werken kan ik veel sneller en dus goedkoper werken. Ik gebruik Fiscaal online bijvoorbeeld heel veel. Elke klant moet een aangifte vennootschapsbelasting doen, dus dan moet ik wel exporteren. Speedbooks kan dan een rapport omzetten, dat ik weer makkelijk kan importeren in Fiscaal-online.’

Bekijk hier de advertorial met Rob van der Graaf.

Fey Mohamed - NKM Finance

“Eén van de onderwerpen waar Speedbooks voor enorme tijdswinst zorgt, is de jaarrekening. Dat was een arbeidsintensieve klus, met het verwerken van veel data in verschillende templates. Daar was je zo 10 tot 15 uur mee bezig. Met Speedbooks is dat anders! De software vult alle cijfers automatisch in één template in. Wij hoeven het alleen nog te controleren. Dat kost een stuk minder tijd, waardoor we onze klanten veel beter kunnen helpen.

Ondernemers hebben steeds meer behoefte aan real-time inzicht en informatie op basis van alle data die beschikbaar is. Speedbooks helpt daar ontzettend bij. Het scheelt ook veel hoofdpijn: je hebt veel minder stress om de jaarrekening op tijd af te ronden. Ook qua service werkt het prettig met Speedbooks. Elk administratiekantoor kan er de vruchten van plukken.”

Bekijk hier de advertorial met Fey Mohamed van NKM Finance.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar