Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Doe het zelf

Ben je klaar om Speedbooks® zelf te ontdekken? Raadpleeg onderstaande hulpbronnen en ontdek hoe je onze software optimaal benut.

1. Volg het gratis webinar

Tijdens het Speedbooks® Online webinar maak je in 30 minuten kennis met de rapportagesoftware Speedbooks®. Ontdek hoe je kostbare tijd bespaart met managementrapportages, zoals jaarrekeningen, kwartaal- en maandoverzichten en verschillende begrotingen.

2. Bekijk de instructievideo's

Heb je een vraag over het gebruik van Speedbooks®? In onze instructievideo's leggen wij je duidelijk uit hoe je de functionaliteiten in Speedbooks® optimaal kunt benutten.

3. Leer uit onze kennisbank

Wij delen graag onze kennis met je. Daarom staat onze kennisbank altijd tot je beschikking. Van blogs tot handleidingen en whitepapers. In deze verzameling aan informatie vind je altijd wel een antwoord op je vraag.

4. Vraag het aan onze telefonische support

Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Ons enthousiast supportteam staat altijd voor je klaar om je te hulp te staan. Daarom worden zij door onze gebruikers beoordeeld met een 8!

5. Toch meer begeleiding nodig? Ga voor Doe het samen.

Wil je toch liever een-op-een begeleiding van een expert die jij wegwijs maakt in Speedbooks®? Ga dan voor Doe het Samen!

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar