Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Doe het samen

Eén-op-één begeleiding van een expert die je wegwijs maakt in Speedbooks® ? Meld je aan voor het webinar, volg een training op locatie, boek een Teamviewer training of een één-op-één consultant met een van onze gebruiksexperts.

1. Volg het gratis webinar

Tijdens het Speedbooks® Online webinar leidt een van onze experts je in 30 minuten door de software van Speedbooks®. Ontdek hoe je jouw klanten effectief kan adviseren met onze rapportages.

2. Meld je aan voor een training op locatie

Elk jaar organiseren we een aantal trainingen in het land waarvoor je je in kunt schrijven. Tijdens de training leidt een ervaren Speedbooks consultant je door het complete programma, zodat je alles uit de software kunt halen. De kosten hiervoor bedragen € 400,- per persoon (excl. BTW).

3. Neem deel aan een Teamviewertraining

Tijdens een 2 uur-durende Teamviewersessie geven we een beknopte training om jou wegwijs te maken in de software van Speedbooks®. De kosten hiervoor bedragen € 200,- (excl. BTW).

4. Boek een consult op locatie

Wil jij intensieve begeleiding van een ervaren consultant? Boek dan een consult op locatie met een van onze gebruiksexperts. De kosten voor een dagdeel bedragen € 500,- (excl. BTW).

Advies op maat

Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op voor meer informatie of om de meest geschikte training samen te stellen. Bel ons op 0513 820 130 of stuur een e-mail naar info@speedbooks.com.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar