Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Management­­­­rapportage voor accountants

Met de functie managementrapportage zet je de data uit de boekhoudsoftware eenvoudig om in overzichtelijke rapportages. Je bespaart tijd die je vervolgens kunt gebruiken om je klanten van het beste advies te voorzien.

1. Gemakkelijk inzicht in de financiën

Je hoeft je klanten niet te vermoeien met uitgebreide spreadsheets en een stortvloed aan cijfers. Dankzij de managementrapportage in Speedbooks® draai je eenvoudig een managementrapport uit met alleen de meest relevante data.

2. Zowel online als offline beschikbaar

De managementrapportage is beschikbaar in zowel de offline versie van Speedbooks® als Speedbooks Online. In het laatste geval koppel je met online administratiepakketten of werk je met auditfiles.

3. Jouw klanten altijd op de hoogte

Je hebt het vertrouwen van je klanten, maar ze willen wel graag op de hoogte blijven. Met de managementrapportage zorg je dat ze inzicht hebben in de financiën, zonder dat je ze overvoert met cijfers. Sterker nog, je houdt tijd over om ze te adviseren over de toekomst.

Voorbeeld managementrapportage

Ben je benieuwd hoe de managementrapportage eruit ziet in de rapportagesoftware van Speedbooks®? Download hier het managementoverzicht of het management dashboard. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar