Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Kostenplaats-tool voor accountants

Geef je klant niet alleen inzicht in de cijfers van zijn gehele onderneming, maar zoom met de kostenplaats-tool eenvoudig in op locaties of afdelingen. Hiermee wordt het erg eenvoudig om je klant te adviseren over de effectiviteit van verschillende bedrijfsonderdelen. De tool is alleen beschikbaar in Speedbooks® Advanced.

1. Automatische herkenning

Alle kostenplaatsen die je in je administratie hebt staan, worden automatisch herkend door Speedbooks®. Alle relevante data wordt daarmee vanzelf toegewezen aan de goede kostenplaatsen: de kosten staan direct waar ze horen.

2. Meerdere invalshoeken

Je kunt de data eenvoudig vanuit meerdere kanten belichten. Bijvoorbeeld door in te zoomen op een specifieke kostenplaats of een budgethouder. Hierdoor kun je de cijfers nauwkeuriger analyseren en je klant van beter advies voorzien.

3. Naar wens inrichten

Je kunt de kostenplaats-tool snel en eenvoudig op zo’n manier inrichten dat hij voor jou en je klanten het beste werkt. Deel bijvoorbeeld de cijfers in op basis van factoren die voor jouw klanten het meest belangrijk zijn.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar