Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Jaarrekening voor accountants

Snel en efficiënt jaarrekeningen opstellen met het standaardmodel in Speedbooks®. Geschikt voor grote en kleinere bedrijven, zodat je al je klanten goed kunt helpen. Het werkdossier is bij zowel Speedbooks Online® en offline apart aan te schaffen, zodat je de controlepunten direct kunt afvinken. 

1. Standaardmodel

Vergroot de snelheid in het maken van de jaarrekening met het standaardmodel in Speedbooks®. Dit model wordt jaarlijks aangepast aan de Nederlandse richtlijnen, zodat je altijd bij de tijd bent.

2. Voor grote en kleine bedrijven

Speciaal voor kleinere bedrijven is er een apart model beschikbaar, zodat je ook die klanten snel en efficiënt van een jaarrekening kunt voorzien. Een samensteldossier is beschikbaar als optie.

3. Werkdossier (optioneel)

In Speedbooks Online® en offline is het mogelijk om werkdossier aan te schaffen bij deze module. Het werkdossier is een werkprogramma met een checklist met alle punten die je als accountant moet doorlopen. Het is opgenomen als apart onderdeel van de jaarrekening. Alle relevante onderdelen worden hierin automatisch opgenomen.

Voorbeeld jaarrekening met werkprogramma

Ben je benieuwd hoe deze rapportage eruitziet in Speedbooks®? Download hier de voorbeeld jaarrekening met werkprogramma. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar