Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Jaarrekening voor accountants

Elk jaar komt het weer terug: de jaarrekening. Menigeen kijkt er tegen op maar nu kun je snel en efficiënt jaarrekeningen opstellen met het standaardmodel in Speedbooks®. En in Microsoft Excel! Dat wordt alom gebruikt dus dat is makkelijk.

Maak eenvoudig duidelijke rapportages, geschikt voor grote en kleinere bedrijven, zodat je al je klanten goed kunt helpen. Een heel handige tool is het de module werkprogramma, waarmee je de controlepunten direct kunt afvinken. Zo vergeet je nooit meer iets. En via de SBR-module (Standard Business Reporting) deponeer je de stukken snel en eenvoudig bij de Kamer van koophandel (KvK).

Download onze gratis voorbeeld jaarrekening met werkprogramma.

1. Standaardmodel

Vergroot de snelheid in het maken van de jaarrekening met het standaardmodel in Speedbooks®. Dit model wordt jaarlijks aangepast aan de Nederlandse richtlijnen, zodat je altijd bij de tijd bent. We maken ook rapportages op maat. Voor het onderwijs (richtlijn RJ660), voor de zorg (richtlijn RJ655) bijvoorbeeld. Specialistische jaarrekeningmodellen, die ook elk jaar ge-update worden. 

2. Voor grote en kleine bedrijven

Speciaal voor kleinere bedrijven is er een apart excel model beschikbaar, zodat je ook die klanten snel en efficiënt van een jaarrekening kunt voorzien. Een samensteldossier of werkprogramma is beschikbaar als optie. Consolideren? Dat kan ook!

3. Werkprogramma (optioneel)

Het werkdossier is een werkprogramma met een checklist met alle punten die je als accountant moet doorlopen bij het samenstellen van de jaarrekening. Alle relevante onderdelen worden hierin automatisch bij langsgelopen. Vink ze af en maak je werk compleet.. Klaar? Verstuur dan je rapport digitaal naar de KVK, de Kamer van Koophandel, met de SBR-module (Standard Business Reporting).

Voorbeeld jaarrekening met werkprogramma

Ben je benieuwd hoe deze rapportage eruitziet in Speedbooks®? Download hier de voorbeeld jaarrekening met werkprogramma. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar