Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Financieel dashboard voor accountants

Nooit meer moeilijke spreadsheets en ingewikkelde rapportages uitleggen aan je klanten. Met het financieel dashboard van Speedbooks® geef je ze razendsnel inzicht in de prestaties van hun bedrijf, en houd jij tijd over om ze van onderscheidend advies te voorzien.

1. Richt het dashboard in zoals jij het wilt

Het financieel dashboard geeft grafisch weer hoe de onderneming van je klant het doet. Je kunt zelf extra grafieken toevoegen of widgets gebruiken en het dashboard zo eenvoudig op de wensen van je klanten aan laten sluiten.

2. Altijd en overal inzicht voor je klant

Met het gratis vieweraccount kijkt je klant eenvoudig mee in de cijfers die je voor ze beheert. De gegevens worden realtime bijgewerkt. Ze weten dus direct hoe ze er financieel voor staan.

De slimme software van Speedbooks® is in de Online en Advanced variant beschikbaar, voor zowel desktop, tablet en smartphone.

3. Pas het dashboard aan naar jouw wensen

Door het aanmaken en personaliseren van widgets kan je het financieel dashboard helemaal inrichten naar jouw eigen wensen of die van jouw klant. De widgets in het financieel dashboard vertalen de cijfers naar overzichtelijke grafieken en tabellen, zodat ook jouw klanten gevoel krijgen bij hun cijfers. 

Ben jij benieuwd naar het financieel dashboard en naar de eindeloze mogelijkheden van de widgets? Klik dan op de demonstratievideo hiernaast.

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar