Are you visiting Speedbooks.nl from outside The Netherlands or Belgium?

Visit your regional site for more relevant information about Speedbooks®

Click here for English

Functionaliteiten en rapportages voor accountants

Met de oplossingen van Speedbooks® doe jij je werk efficiënter en effectiever. Het overzichtelijke financiële dashboard geeft jouw klanten gevoel bij cijfers en biedt je meer tijd voor onderscheidend advies. 
Het grote voordeel van Speedbooks® ten opzichte van andere pakketten is dat bij Speedbooks® alle rapporten worden opgemaakt in Microsoft Excel. Hierdoor ben je als gebruiker erg flexibel en heb je de mogelijkheid om bestaande rapportages aan te passen naar je eigen inzicht en wensen.

1. Automatische databasekoppelingen

Met de automatische databasekoppeling maakt Speedbooks® direct contact met de database van jouw administratiepakket. Je financiële gegevens kunnen op ieder gewenst moment worden ververst, zodat je zonder tijdverlies iedere financiële rapportage hebt die nodig is.

2. Financieel dashboard geeft overzichtelijke cijfers

Het overzichtelijke dashboard van Speedbooks® geeft de cijfers van je klanten overzichtelijk weer, zowel op desktop als in de slimme app. Enorme spreadsheets en lastige rapportages zijn verleden tijd.

3. Eenvoudig managementrapportages opstellen

Genereer razendsnel managementrapportages voor je klanten en geef ze inzicht in hun cijfers met Speedbooks®. Met de standaardmodellen van Speedbooks® heb je alle relevante bedrijfsinformatie in één overzicht.

4. Jaarrekening klaar in een handomdraai

De jaarrekening opstellen is nu makkelijker dan ooit. Bespaar kostbare tijd die je in onderscheidend advies kunt steken.

5. Duidelijk inzicht met een liquiditeitsprognose

Met de overzichtelijke rapportages geef je jouw klanten duidelijk inzicht in hun liquiditeitspositie.

6. Effectief advies met periodieke rapportages

Met de maand- en kwartaalrapportages van Speedbooks® kom je snel tot onderscheidend advies.

7. Budgetrapportages voor analyse en bijsturen

Met de budgetrapportages van Speedbooks® vergelijk je de werkelijke cijfers met de cijfers uit de begroting. Als het nodig is, kun je je klant snel adviseren om bij te sturen.

8. De kosten automatisch op de juiste plek

Alle kostenplaatsen uit je administratie worden automatisch door Speedbooks® herkend. Zo wordt alle data vanzelf toegewezen aan de goede kostenplaatsen. Alle kosten staan direct waar ze horen. Je kunt eenvoudig inzoomen op een kostenplaats om een specifiek bedrijfsonderdeel uit te lichten, of je kiest voor inzage per budgethouder.

9. Met een druk op de knop deponeren

Het deponeren van de jaarstukken kan niet simpeler. Speedbooks® heeft een speciaal ingerichte en beveiligde SBR-omgeving waarmee je de cijfers veilig opslaat en direct bij de KvK kunt deponeren.

10. Een compleet overzicht met consolideren

Met de consolidatiesoftware van Speedbooks® kun je eenvoudig de cijfers van twee of meer administraties samenvoegen.

11. Adviseer je klanten met de driejaarsprognose

De driejaarsprognose van Speedbooks® bevat zowel een exploitatiebegroting als een balansbegroting en liquiditeitsbegroting. Hiermee kun jij je klanten een inkijk geven in de verwachte toekomst van zijn of haar onderneming.

12. Al jouw standaardrapporten op één plek

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om 24/7 inzicht te hebben in de financiële data. Daarom hebben we buiten onze software een applicatie ontwikkeld voor de besturingssystemen Android en iOS om via een smartphone een vinger aan de pols te houden. Jouw klanten kunnen nu overal ter wereld zien wat de stand van zaken zijn. 

Schrijf je nu in voor ons gratis webinar