Boekhoudsoftware

Vindt u het lastig om snel informatie te halen uit de boekhoudsoftware, omdat deze onoverzichtelijk of te ingewikkeld is? De rapportagesoftware van Speedbooks visualiseert uw gegevens en zorgt ervoor dat de gegevens makkelijk en snel te lezen zijn. Met de automatische databasekoppeling wordt de data verwerkt in overzichtelijke dashboards, rapportages en alerts. Dit geeft vervolgens precies weer hoe elk onderdeel van het bedrijf presteert.

Koppelen met uw boekhoudsoftware

De rapportagesoftware van Speedbooks is geschikt voor alle boekhoudpakketten in Nederland, waardoor ook uw gegevens makkelijk te koppelen zijn aan deze rapportagesoftware. Hier ziet u een overzicht van de boekhoudpakketten die gekoppeld kunnen worden aan de software van Speedbooks. Staat uw boekhoudpakket niet op de lijst, dan zorgen wij voor de juiste koppeling met uw software. Dit op simpele wijze zodat u snel kan profiteren van de voordelen van Speedbooks.

 

Rapportages voor uw boekhoudsoftware

De rapportagesoftware van Speedbooks biedt verschillende features die uw boekhoudsoftware makkelijker maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een jaarrekening opstellen of eenvoudig de maand- en kwartaalrapportages genereren. Met de rapportagesoftware van Speedbooks heeft u altijd toegang om te kijken naar real-time gegevens. U kunt vervolgens sneller ingrijpen op financiële veranderingen, in plaats van te reageren wanneer de gegevens in uw boekhoudsoftware handmatig inzichtelijk zijn gemaakt. In totaal heeft u de beschikking tot  +/- 20 verschillende rapportages, waarin alles duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te vinden is.

 

Meer rendement uit uw boekhoudsoftware

Haal het maximale rendement uit uw data met de rapportagesoftware van Speedbooks. Wees altijd up-to-date, door het feit dat u altijd inzicht heeft in de cijfers en gegevens kan aanpassen wanneer maar wilt. Speedbooks is eenvoudig, efficiënt, persoonlijk en behulpzaam. Bent u nog niet overtuigd? Dan kunt u altijd onze 14 dagen vrijblijvend de demoversie uitproberen, waarin u het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks kunt proberen.

Dé rapportagesoftware voor uw bedrijf!

Wilt u het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks zelf ervaren? Probeer onze demoversie 14 dagen helemaal vrijblijvend. U kunt de demoversie ieder gewenst moment omzetten naar één van onze reguliere softwarelicenties.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!