Koppelen met uw boekhoudsoftware

De rapportagesoftware van Speedbooks is geschikt voor alle boekhoudpakketten in Nederland, waardoor ook uw gegevens makkelijk te koppelen zijn aan deze rapportagesoftware. Hier ziet u een overzicht van de boekhoudpakketten die gekoppeld kunnen worden aan de software van Speedbooks. Staat uw boekhoudpakket niet op de lijst, dan zorgen wij voor de juiste koppeling met uw software. Dit op simpele wijze zodat u snel kan profiteren van de voordelen van Speedbooks.

 

Rapportages voor uw boekhoudsoftware

De rapportagesoftware van Speedbooks biedt verschillende features die uw boekhoudsoftware makkelijker maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een jaarrekening opstellen of eenvoudig de maand- en kwartaalrapportages genereren. Met de rapportagesoftware van Speedbooks heeft u altijd toegang om te kijken naar real-time gegevens. U kunt vervolgens sneller ingrijpen op financiële veranderingen, in plaats van te reageren wanneer de gegevens in uw boekhoudsoftware handmatig inzichtelijk zijn gemaakt. In totaal heeft u de beschikking tot  +/- 20 verschillende rapportages, waarin alles duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te vinden is.

 

Meer rendement uit uw boekhoudsoftware

Haal het maximale rendement uit uw data met de rapportagesoftware van Speedbooks. Wees altijd up-to-date, door het feit dat u altijd inzicht heeft in de cijfers en gegevens kan aanpassen wanneer maar wilt. Speedbooks is eenvoudig, efficiënt, persoonlijk en behulpzaam. Bent u nog niet overtuigd? Dan kunt u altijd Speedbooks® 3 maanden proberen voor slechts €30,- met onze Speedbooks® proefversie, waarin u het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks kunt proberen.

De Speedbooks® proefversie

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een abonnement geen makkelijke keus kan zijn. Daarom hebben wij bij Speedbooks® iets nieuws. De Speedbooks® proefperiode: 3 maanden gebruik maken van de #1 rapportagesoftware voor maar €30,- in totaal. Wij weten zeker dat je na deze 3 maanden niet meer zonder Speedbooks® wilt werken. Maar heb je na de periode toch geen interesse? Geen probleem, dan zit je nergens aan vast, want het proefabonnement stopt automatisch. Meer informatie kunt u vinden op onze website. 

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar