Administratie software

Koppel de software van Speedbooks aan uw administratie software en haal meer rendement uit uw financiële gegevens. Met onze rapportagesoftware kunt u razendsnel, eenvoudig en overzichtelijk alle gewenste boekhoudinformatie in handige tabellen en grafieken verwerken en zo een rapport opstellen zoals u dat wilt. Zo voorziet onze tool u van meer en betere informatie en houd u tijd over voor zaken die het belangrijkst voor u zijn.

Haal meer uit uw administratie software

Met het softwarepakket van Speedbooks kunt u het maximale uit uw huidige online boekhoudpakket halen. Onze software is een managementtool die u in staat stelt om razendsnel inzicht te vergaren in al uw financiële data. Zo kunt u onder andere eenvoudig inzicht verkrijgen in uw KPI’s, maand- en kwartaalcijfers opvragen en zelfs benchmarken met uw bedrijfstak. Op een gebruiksvriendelijke wijze kunt u diverse financiële rapportages opvragen die overzichtelijk inzicht geven in de gevraagde data. Onze tool maakt daarmee het handmatig verwerken van financiële gegevens, het opmaken van tabellen en het analyseren van complexe spreadsheets voorgoed tot de verleden tijd behoren. De software van Speedbooks stelt u in staat om in no-time financiële data overzichtelijk en inzichtelijk te hebben, precies zoals u dat wilt.

 

Custom dashboard op basis van uw administratie software

Met de software van Speedbooks kunt u bovendien uw eigen dashboard samenstellen. U kunt deze dus volledig naar wens inrichten door deze op te bouwen met grafiek widgets die voor u relevant zijn. Daarbij kunt u zelfs alerts instellen, zo ontvangt u bijvoorbeeld een notificatie wanneer er opmerkelijke wijzigingen zijn in bepaalde financiële data. Dit stelt u in staat om snel bij te sturen, wanneer dit nodig is. Deze notificatie kunt u ook op mobiel ontvangen. Ons softwarepakket werkt namelijk zowel op de pc als op mobiele apparaten. Zo heeft u via een app toegang tot het dashboard en kunt u altijd en overal de meest actuele informatie via uw telefoon of tablet bekijken.

Uw boekhouding sneller maken?

Wilt u meer inzicht in uw administratie, uw boekhouding makkelijker maken en eenvoudig alle financiële rapportages kunnen uitdraaien? Maak dan kennis met het softwarepakket van Speedbooks en vraag vandaag nog de gratis demo aan van onze tool. Hiermee kunt u gratis en geheel vrijblijvend gebruik maken van onze software en direct uw boekhouding beter, sneller en makkelijker maken.

#1 rapportagesoftware

Ervaar het gemak en de indrukwekkende mogelijkheden van Speedbooks nu zelf!

 

Heeft u een online boekhoudpakket? Werkt u off line of heeft u uw gegevens liever niet in de cloud?

 

Start meteen en probeer Speedbooks gratis!

Ja, ik doe het!