Accountancy software

De moderne accountant anno 2020 kan zich onderscheiden door zich naast het opstellen van jaarrekeningen te focussen op het tussentijds adviseren van zijn/haar klanten. Door periodieke informatievoorziening verschuift de rol meer naar adviseur en neemt de kwaliteit van de dienstverlening toe.

Accountancy software en rapportagesoftware op mobiel

Koppel Speedbooks aan uw accountancy software en begin direct met het genereren van periodieke rapportages. Rapportages op uw mobiel of tablet? Geen probleem. Met Speedbooks kunt u alle actuele boekhoud data ook op uw tablet laten weergeven of gegevens monitoren via uw mobiel. Hierdoor bent u altijd en overal op de hoogte van de meest actuele financiële situatie. Bovendien biedt de multi-device functionaliteit ook de mogelijk om actuele data te presenteren tijdens financiële bijeenkomsten, zodat u ook hier de meest recente informatie paraat hebt.

 

Bespaar tijd met de Speedbooks boekhoudtool

 

Met de tool van Speedbooks komt een einde aan tijdrovende en handmatige data verwerking. Alle gegevens, tabellen en rapportages die u nodig hebt, worden overzichtelijk en snel door onze software opgeleverd. Natuurlijk kunt u hierbij een periode naar keuze selecteren. u krijgt informatie, grafieken en tabellen over de exacte data waarover u dit nodig hebt. Hiermee biedt Speedbooks rapportagesoftware waarmee u  met het grootste gemak financiële rapportages uitdraait zoals management rapportages, jaarrekeningen en KPI overzichten. Met onze tool kunt u bovendien alle dashboards en tabellen precies zo inrichten zoals deze voor u het meest handig zijn. Kortom, wij bieden u de software die ervoor zorgt dat u snel, overzichtelijk en makkelijk inzicht krijgt, hebt en houdt in uw financiële situatie.

 

Online dashboard met gegevens uit uw accountancy software

 

Het online dashboard van de Speedbooks tool is volledig naar wens in te richten. Zo kunt u hierin grafiek widgets plaatsen die u exact die informatie geven die u nodig hebt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende grafiektypes, periodieke rapportages en stijlelementen. Daarbij zijn alle widgets op de door uw gewenste positie te plaatsen. Zelfs wanneer u zelf grafieken, met bijvoorbeeld informatie over de kolommenbalans, wilt toevoegen aan het dashboard is dit mogelijk. Wanneer u tot op het niveau van de grootboeknummers inzicht wilt hebben, dan kunt u dit verkrijgen door eenvoudig in het dashboard te kijken. Daarnaast is het mogelijk om een exacte periode te selecteren, waardoor de voortgang van specifieke KPI’s meteen helder zijn.

Accountancy software voor uw bedrijf!

Krijg direct meer inzicht in uw data, bespaar zeeën van tijd en ben altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. Vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend onze demo aan en ervaar zelf het gemak van de Speedbooks Online software tool.

Meer Speedbooks®

Ondersteuning binnen handbereik

Speedbooks® werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk. Met onze tutorials, artikelen en gratis webinars leren we je precies hoe je optimaal van onze software kunt profiteren. En kom je er even niet uit, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

 

Onze tevreden klanten zeggen alles

Er worden met Speedbooks® al meer dan 60.000 administraties gerund door meer dan 10.000 klanten. En gemiddeld krijgen we een dikke 8 van ze, dat zegt toch genoeg? Lees wat ze zeggen over Speedbooks®.

 

 

gratis webinar